Messi hauria comunicat a Laporta la seva voluntat de quedar-se al Barça

A finals del mes d'agost passat, el davanter blaugrana va intentar maniobrar per marxar del FC Barcelona

Imatge de Leo Messi durant l'entrega del premi Creu de Sant Jordi
El davanter del FC Barcelona, Lionel Messi, en una imatge d'arxiu. | Instagram (@leomessi)

Gir en les intencions del davanter del FC Barcelona, Lionel Messi, respecte la seva voluntat de marxar de la disciplina del FC Barcelona. Segons ha explicat a Radio Marca la periodista Veronica Brunati, Messi hauria informat directament al precandidat a la presidència del Barça, Joan Laporta, sobre la seva voluntat de quedar-se al club. La marxa de Josep Maria Bartomeu i la seva junta, amb qui Messi estava directament enfrontat, la crisi del coronavirus i la consegüent minva de possibilitats de sortida; i el possible retorn de Laporta, podrien ser diversos dels motius que han influït en el canvi de parer de l'argentí.

La notícia no tan sols demostra les ganes del crack blaugrana de quedar-se al Camp Nou, sinó que és un gest clar cap a Joan Laporta, que tot just aquesta setmana confirmava que es presentarà a la presidència del Barça —de fet, no presentarà la seva candidatura de manera pública fins el proper dilluns, 30 de novembre. També demostra la predilecció de Messi per Laporta, cosa que pot beneficiar l'expresident blaugrana en la seva cursa electoral per retornar a la llotja del Camp Nou. L'acostament Messi-Laporta pot ser un binomi decisori per a molts socis a l'hora d'anar a votar.

A menys de dos mesos per a les eleccions al FC Barcelona

El FC Barcelona triarà un nou president el proper 24 de gener, d'aquí a poc menys de dos mesos. Fins ara, són nou els precandidats que han fet el pas i han anunciat la seva intenció de concórrer als comicis. Per fer-ho i ser candidats, però, caldrà que recullin 2.257 signatures i que avalin un 15% del pressupost del club, dues restriccions que reduïran molt el nombre de candidats finals.

Ara per ara, han oficialitzat el seu pas, a banda de l'expresident Joan Laporta, els socis Víctor Font, Xavier Vilajoana, Emili Rousaud, Agustí Benedito, Toni Freixa, Jordi Farré, Pere Riera i Lluís Fernández Alà. Al marge de tots ells, s'està a l'espera de si es presenta també Joan Rosell, qui va ser president de la CEOE. La lluita per arribar a la presidència del Barça ja ha començat.


Comentaris

envia el comentari