La mesura anti-Covid d'un negoci que ha 'matat' tots els seus clients

La imatge s'ha fet viral per l'error que es mostra

Pla general de com prenen la temperatura a un infant a les portes d'un casal d'estiu a Barcelona. Imatge del 22 de juny del 2020.
Els negocis s'han hagut de reinventar per evitar contagis als seus locals | Catalunya Diari

Amb la 'nova normalitat', són molts els negocis que s'han d'adaptar a les circumstàncies i prendre mesures que, encara que costin, s'han de complir per seguretat de tothom. Dur la mascareta, mantenir la distància de seguretat o prendre la temperatura abans d'entrar en algun recinte. Ara, una fotografia respecte a un d'aquests aspectes s'ha fet viral a Twitter.

La temperatura corporal de les persones pot ser un símptoma d'haver contret el coronavirus. Així, els experts recomanen una presa de temperatura per descartar un dels símptomes principals — encara que una persona podria estar infectada i no mostrar dècimes de febre —. 

«Aquesta gent està morta»

Ha estat un usuari de Twitter el qual ha volgut compartir aquesta nova pràctica a la qual s'hi han hagut d'acostumar molts empresaris. «Així tots els negocis tornen a la 'nova normalitat'». A la imatge s'hi poden veure fulls de paper per poder apuntar el nom de la persona amb la seva temperatura. El que ha passat, però, ha espantat molta gent. 

Les persones han començat a compartir i comentar la publicació: «Aquesta gent està morta», o «Han pres la temperatura a zombis». Pot ser que no s'entengui el perquè, però cal fixar-se en les dades que hi ha apuntades al full de paper. Mentre que la temperatura humana no baixa, normalment, dels 35 graus, la persona encarregada de prendre la temperatura havia anotat xifres de 34, 32 i fins a 29 graus. Una persona normal, en aquestes circumstàncies, és perquè està mort. 

Es tracta d'un mesurador de temperatura industrial

La gent ha fet molta broma sobre aquest error, el qual segons un dels usuaris de la plataforma apunta al fet que es tracta a la tria de l'aparell, ja que és una màquina per mesurar la temperatura de l'asfalt, i no de presa de temperatura corporal, com hauria de ser. La imatge s'ha fet viral arrel de totes les vegades que ha estat compartida.


Comentaris

envia el comentari