Programa 'El Foraster'

Mig segle esperant-la: la història d'amor més emotiva de 'El Foraster'

Aquesta setmana Quim Masferrer viatjava a Pratdip, on va conèixer la captivadora història d'amor de la Marina i el Josep

Les nits de dilluns a Catalunya són les més esperades des que s'emet 'El Foraster'. El programa de Quim Masferrer on només hi té cabuda la bona gent. I és que el to desenfadat del presentador i les emotives històries dels protagonistes han esdevingut la combinació estrella que l'ha portat a convertir-se en tot un format d'èxit.

Com no podia ser d'altra manera, un dilluns més el programa ens delectava amb una de les històries d'amor més captivadores: la de la Marina i el Josep.

«Quants anys fa que estan casats?»

Aquesta setmana el Foraster viatjava al municipi de Pratdip, a la comarca del Baix Camp.

En un moment del programa, Quim Masferrer s'acosta a un banc de pedra on hi havien asseguts una parella.

«Quants anys fa que estan casats?», preguntava el presentador. En Josep i la Marina, veïns de Pratdip, van contestar ràpidament que no hi estaven. El que no s'esperava Masferrer és l'emotiva història que s'amagava darrere d'aquella resposta.

Una història d'amor impossible

La Marina i el Josep van començar a festejar quan tan sols eren dos joves. No obstant això, aquesta relació no era aprovada per la mare del Josep, així que la parella va haver de lluitar per mantenir-la. Finalment, veient que no els deixaven ser feliços junts, els dos enamorats van prendre la difícil decisió de deixar-ho córrer.

Al cap d'un temps, la Marina començava una nova relació amb un noi que treballava de ferroviari a la província de Castelló. Es casen i això la porta a anar-se'n a viure amb ell.

«He estat 50 anys pensant amb ella»

La Marina va compartir 50 anys de vida al costat del seu marit, amb el que va tenir dos fills en comú. De mentre, el Josep va continuar solter: «Cada dia durant aquests 50 anys he estat pensant amb ella», afirmava emocionat.

Qui havia de dir que els camins de la jove parella de Pratdip es tornarien a creuar mig segle després. «Quan estàvem a punt de celebrar les bodes d'or, el meu marit va morir», explicava la Marina.

En Josep no podia deixar passar aquella oportunitat així que, quan li va trucar per expressar el seu condol, va aprofitar per convidar-la a dinar a Cambrils. Des d'aquell moment, la parella no s'ha tornat a separar.

«Quantes històries deuen haver-hi com la vostra, però que no tenen un final feliç. Amors prohibits, matrimonis de conveniència sentiments amagats...», amb aquestes paraules el presentador concloïa l'emotiva història d'amor, que va deixar als espectadors amb els sentiments a flor de pell.