Fèlix Millet sortint d'un portal en cadira de rodes.

Millet torna a escena: Investigat per la desaparició d'objectes de valor embargats

Un jutjat de Granollers investiga Fèlix Millet després de ser denunciat per l'Agència Tributària

L'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, torna a les portades per un nou suposat escàndol. Encara a la presó condemnat per l'espoli milionari al Palau de la Música i als seus 85 anys, ara és el jutjat d'instrucció número 4 de Granollers qui el tornarà a investigar arran d'una denúncia de l'Agència Tributària.

En aquesta ocasió, i segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en un comunicat, el citat jutjat va obrir diligències a Millet el passat mes de maig del 2021 per delictes de falsedat documental i apropiació indeguda.

De moment s'han practicat diverses diligències i s'està pendent de fixar data per a la declaració de l'investigat, informa la mateixa font. El diari 'El País' ha avançat que, en concret, s'investiga la desaparició de diversos objectes de valor de la mansió de l'Ametlla del Vallès on viu l'expresident del Palau de la Música, objectes que estaven embargats per ordre judicial.

Millet, de 85 anys, va ser condemnat pel saqueig del Palau de la Música, per un valor de 23 milions d'euros. Els béns embargats i presumptament desapareguts havien de servir per retornar part d'aquests diners.

Ullals d'ivori, piano de cua de fusta i una relíquia del segle XVIII

Segons 'El País', el que s'ha trobat a faltar és un piano de cua de fusta, un capçal de llit del segle XVIII, uns ullals d'ivori, una desena de figures d'animals també d'ivori i tres figures de pedra amb motius africans.

Són objectes que formen part, afegeix el rotatiu, dels 44 béns mobles que el 2012, en plena instrucció del cas Palau, el jutge va embargar després d'ordenar el registre de l'habitatge.