Monedes i bitllets d'euro

La millor feina del món: guanya 200 euros cada dia sense fer pràcticament res

Freddie Beckitt té una de les feines més curioses del món

El somni de molts treballadors és guanyar diners sense fer gaires esforços. Aquesta aspiració sembla tota una quimera. Ara, un jove anglès, anomenat Freddie Beckitt, pràcticament ho ha aconseguit.

Freddie Beckitt, de 31 anys, guanya molts diners amb un dels treballs més rars i curiosos del món. Aquest jove anglès ha sabut espavilar-se per poder viure i ha trobat una de les feines més originals del món.

Guanya molts diners sense fer pràcticament res

Aquest jove anglès es guanya la vida de manera curiosa: fa fila a les persones riques al Regne Unit. Beckitt va decidir emprendre un nou negoci per obtenir més guanys a final de mes. Mai va arribar a imaginar-se allò que de debò aconseguiria.

Encara que també és cambrer, assegura que la flexibilitat d'horaris permet que sigui una activitat complementària molt aconsellable. Aquest anglès, que es fa anomenar «colador professional», va començar fa poc més de tres anys a exercir com a tal. Segons el diari The Sun, actualment guanya una quantitat important diàriament.

La veritat és que aquest treball, que a priori pot semblar monòton i esgotador, per a Beckitt és «un bell art en virtut de ser londinenc». La seva funció és fer fila i guardar el lloc per a terceres persones que contracten el servei amb anticipació.

Tres billets de 5, 10 i 20 euros
Beckitt va decidir emprendre un nou negoci per obtenir més guanys a final de mes. | Europa Press

Quant pot guanyar Freddie Beckit al dia?

El sou diari de Freddie Beckitt no té res a envejar a molts altres treballs. De fet, aquest anglès de 31 anys guanya al voltant de 160 lliures esterlines, que són més de 190 euros al canvi de moneda.

Aquesta quantitat pot variar segons l'extensió de la fila. De fet, per una hora de fila li van pagar una vegada 20 lliures (uns 24 euros). Aquest anglès ha reconegut públicament que els seus treballs més ben pagats són sobretot en esdeveniments massius com ara desfilades de moda: «Vaig treballar vuit hores fent fila per a l'exhibició de Christian Dior de V&A per a algunes persones molt acomodades al voltant dels seixanta i tants anys».

«La cua real va ser de només tres hores, però també em van demanar que recollís les seves butlletes i esperés que arribessin. Vaig estar hores examinant el museu V&A i em van pagar 20 lliures esterlines per hora, va ser genial!», ha reconegut.

Afortunadament, aquesta feina el va ajudar a aconseguir altres encàrrecs de les mateixes persones. La majoria dels seus clients són persones d'edat avançada, encara que també hi ha alguna família massa ocupada.

Quina és la millor època per fer files?

Freddie Beckitt té clar, que tant a l'estiu com a l'hivern, en té de feina. Amb el fred són moltes les persones amb diners que s'estimen més quedar-se a casa mentre ell fa files per ells. A més, Nadal és una gran època per a ell per aquest motiu.

A l'estiu, hi ha una gran quantitat d'esdeveniments que requereixen un servei especial i curiós. Per això, és la millor temporada per treballar. Són cites que es coneixen prèviament i els rics no dubten a reservar els serveis de Beckitt amb antelació.

Aquesta feina també té els seus desavantatges

Tanmateix, tot no pot ser bo en aquest curiós treball. Beckitt considera que cobrar més per aquesta feina és pràcticament impossible i, per això, no pot incrementar el seu compte corrent tant com li agradaria.

«Desafortunadament, no crec que pugui cobrar més de 20 lliures esterlines per hora i no requereix cap habilitat o, fins i tot, treball dur», ha assenyalat a The Sun. Un altre dels factors en contra és que, amb tota probabilitat, en poc temps tingui més competència que demanda. Això el preocupa perquè, a més a més, amb la crisi sanitària actual, l'atenció al client de forma virtual ha guanyat protagonisme i així no hi ha gaires files per fer.

▶️ Vídeo del dia