Home posant gasolina

El millor truc per estalviar diners quan posis gasolina a Repsol, Galp, Cepsa o BP

El combustible està arribant a preus històrics, però encara és possible estalviar diners

L'increment del preu del combustible és un fet innegable, i sembla que cada dia està més a l'alça. Tot i això, aquest estiu serà un dels més complicats per a totes aquelles persones que decideixin viatjar, sobretot si ho fan amb cotxe. Si tu n'ets una, a l'article d'avui et revelem un truc perquè aquestes vacances no et surtin tan cares. Atent!

Estalvia en posar gasolina a les benzineres més conegudes

Hi ha una opció que cada cop està cobrant més rellevància entre els conductors. Es tracta dels programes de fidelitat, un recurs gratuït que està disponible a totes les grans benzineres i que et pot oferir molts avantatges.

Mangueres d'una gasolinera
El preu de la gasolina s'ha disparat durant els últims mesos | Getty Images

Per exemple, si en fas ús podràs decidir entre obtenir un descompte directe en el preu del carburant o bescanviar els punts per regals. A continuació et revelem cinc opcions diferents.

1. 'Repsol Más'

La 'Repsol Más' és una targeta de punts que pot arribar a oferir fins a un 12% de descomptes en diversos cupons per a carburants. Els comerços en què podries gastar-los són diversos: Zalando, Decathlon, El Corte Inglés, Amazon, Media Markt o eBay, per exemple. A més, també pots aconseguir rentar el cotxe a partir de 2 euros. Pots comprovar les ofertes a la pàgina web www.beneficiosrepsolmas.repsol.com

2. 'Cepsa Porque TÚ Vuelves'

Si aconsegueixes la targeta Cepsa Porque  TÚ Vuelves, sempre que hagis de posar gasolina a qualsevol benzinera Cepsa podràs obtenir 5 punts/litre, i 15 punts per cada euro que gastis a les seves botigues. També tens l'opció de bescanviar els punts acumulats per serveis a les seves estacions.

Així doncs, tindreu l'opció d'escollir un xec de carburant de 30 euros per 30.000 punts, o una neteja per al cotxe per 7.300 punts. Però si això no et convenç i vols acumular més punts, també podràs aconseguir un compressor per al cotxe amb llum valorat en 41.950 punts.

Mà agafant una manguera
Anar a posar gasolina s'ha convertit en una dolorosa necessitat per a les butxaques de les persones | Getty Images

3. 'Shell ClubSmart'

La targeta 'Shell ClubSmart' ofereix des del primer moment una gran benvinguda. Només per sol·licitar-la, obtindràs 200 punts de regal. Amb ella podràs acumular un punt per cada litre de carburant (i fins a dos si es tracta de Shell V-Power).

De la mateixa manera que les anteriors, podràs decidir si aquests punts els canvies per regals o per descomptes en combustible. A més, un altre dels seus beneficis és que per cada euro que gastis a les seves botigues obtindràs 2 punts, i si convides a un amic, et donaran també 200 punts més.

4. 'Mi BP'

Si vols estalviar, la targeta 'Mi BP' també és una bona opció. Per cada litre de combustible, arribaràs a estalviar 3 cèntims. I a més, si has de fer algun viatge o has de posar més de 40 litres de benzina, aconseguiràs 2 euros extres.

D'aquesta manera podreu acumular fins a 24 euros al mes, així com punts bescanviables, els quals podreu utilitzar tant en regals, com en descomptes en carburant i fins i tot en serveis d'empreses.

Foto d'una gasolinera
Durant l'estiu, moltes persones opten per viatjar amb cotxe | Getty Images

 

5. 'Mundo Galp'

Una altra de les alternatives disponibles que et permetrà estalviar sempre que hagis de posar gasolina és 'Mundo Galp'. Amb aquesta targeta podràs acumular punts, els quals seran bescanviables per regals o carburants.

Si el teu cotxe és dièsel o sense plom de 95, guanyaràs un punt per cada litre. Si el teu cotxe és dièsel Gforce, benzina 98 o GLP, obtindràs dos punts. Si acumules 750 punts tindràs una neteja per al teu cotxe, i si aconsegueixes arribar als 1.800 punts tindràs una targeta de descompte a Amazon valorada en 10 euros.

Peròencara n'hi ha més! Si a més a més tens la targeta de 'Supermercados Carrefour' i l'ensenyes quan vas a posar benzina a les estacions de servei de Cepsa, podràs acumular diners. Concretament, el 4% de la factura del combustible s'afegirà al teu XecEstalvi (un abonament trimestral només vàlid per pagar en hipermercats Carrefour).