Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb una persona netejant una finestra amb guants i un cercle amb una esponja amb sabó netejant un vidre

El millor truc per netejar les finestres de casa teva en temps rècord i que duri

Hi ha molts trucs casolans que fan que les finestres i els vidres de casa teva quedin com si els acabessis de comprar

Netejar la llar és sempre tediós, però resulta imprescindible per tenir la nostra casa en perfecte estat. Més enllà dels consells, una de les parts de la casa que més problemes presenta són les finestres, que no sempre queden com desitgem.

Netejar aquesta zona és una de les tasques que requereix més esforç, sobretot si ets una d'aquelles persones que no descansa fins a veure els vidres lluents. Si vols tenir més llum a casa teva i netejar de forma senzilla, hi ha un truc que serà el teu gran aliat.

Aquesta barreja casolana és la solució ideal per netejar les finestres

Una de les coses que segur que et fan enrere a l'hora de netejar les teves finestres és haver de recórrer a productes cars per deixar els vidres impol·luts. No obstant això, has de saber que no cal invertir gaire per obtenir grans resultats.

Una de les millors fórmules per netejar els teus vidres de forma eficaç és barrejar una part de vinagre blanc amb tres d'aigua calenta. Barreja a consciència i, perquè l'olor de vinagre no sigui excessiva, afegeix unes gotes de llima o de llimona.

Galleda verda amb productes de neteja i cercle vermell amb persona netejant
No cal complicar-se massa i comprar productes de neteja cars, perquè els pots preparar a casa | Pexels, Kaspars Grinvalds

També pots preparar el teu propi netejador casolà barrejant 2 tasses d'aigua, 3 cullerades de vinagre blanc i ½ culleradeta de detergent líquid. Després, introdueix la solució en un flascó d'esprai i aplica-la als teus vidres.

Un altre truc per netejar les finestres i que quedin lluents

Ara que coneixes les millors solucions casolanes per netejar els teus vidres, també és recomanable apuntar aquest altre truc. Consisteix a aprofitar els filtres del cafè per netejar les finestres. D'aquesta manera, estalviareu i evitareu taques i altres problemes.

D'altra banda, assegura't de netejar els vidres de l'interior mitjançant moviments horitzontals. Després, neteja la part exterior amb moviments verticals. Així, podràs repassar més tard en cas que quedin taques o irregularitats.

Finalment, si el que necessites és netejar les persianes, ruixa-les amb una solució d'esprai antisèptic i sorprèn-te deixant les finestres lluents des de dins cap a fora. A més, ho hauràs fet sense esforç i sense haver de gastar una gran quantitat de diners.