Mino Moral, reporter de TVE

El presentador de TVE que triomfa en plena crisi pel coronavirus

El periodista s'ha fet viral a Twitter i ha volgut respondre als usuaris

El sentit de l'humor  ha pres més empenta que mai amb la crisi del coronavirus. Molts ciutadans intenten treure ferro al confinament i les xarxes socials s'omplen cada dia de fotos, vídeos i missatges virals d'aquells que amb enginy aprenen a passar les hores tancats a casa d'una manera divertida.

Qualsevol excusa és bona per fer front a aquesta estranya i excepcional situació i aquesta vegada un reporter de TVE  s'ha convertit en diana de bromes a Twitter. I és que el nom del periodista de la 1 dona de si mateix, encara més en plena crisi pel coronavirus: es tracta de Mino Moral, el nom curiós del qual ha estat el detonant perfecte.

Allau de bromes a Twitter

Immediatament després de la seva aparició a la televisió, la xarxa s'ha omplert de tuits que han convertit el reporter i el seu ara famós nom en viral. El millor de tot, però, és que el periodista ha volgut respondre a les burles, i tenim aquesta resposta

La resposta del periodista en fer-se viral el seu nom

Probablement ningú esperava que el mateix Mino Moral es pronunciés respecte al gran escàndol que ha generat el seu nom, però així ho ha fet, després que un usuari el cités per fer-lo coneixedor de la situació. «Un fa el que pot, però és que la gent està molt boja», ha escrit el reporter en defensa seva.

I és que les  xarxes socials són ara, així com la televisió, els llibres, la música, el cinema i els jocs, els grans passatemps per sobreviure a la quarantena.