El motiu missatge de Joel Joan a Jordi Sánchez després de ser ingressat per coronavirus

Tots dos van iniciar les seves carreres professionals fundant la companyia 'Kràmpack', la productora de la sèrie 'Plats Bruts'

Ahir dissabte saltava la notícia. Tal com informaven alguns mitjans i després confirmava la seva família, Jordi Sánchez es troba ingressat per coronavirus. Els seus familiars també explicaven que «està evolucionant favorablement» i que esperen «informar molt aviat de la seva total recuperació». A l'espera d'aquesta desitjada recuperació, l'actor i director català va rebre una allau de missatges d'ànims i suport. Molts d'ells, d'actuals companys seus a la sèrie de Telecinco 'La que se avecina'. La més emotiva pels espectadors catalans, segurament, va ser la de Joel Joan, company seu als inicis de les respectives carreres en projectes com 'Plats Bruts'.

Segurament, la carrera de Jordi Sánchez no s'entendria sense Joel Joan i viceversa. Tots dos van fer els primers passos al món de la interpretació junts. L'any 1994 van fundar la companyia 'Kràmpack', amb la qual van crear grans projectes com l'obra de teatre que portava el mateix nom de la productora. A més, aquella obra, 'Kràmpack', acabaria fent el salt a la gran pantalla. 

Però si un projecte ha marcat les carreres dels dos actors, aquesta és 'Plats Bruts'. La sèrie estrenada l'any 1999 es va convertir en un fenomen a Catalunya. Durant els tres anys que va estar en antena, 'Plats Bruts' va tenir unes dades d'audiència espectaculars, aconseguint una mitjana superior als 900.000 espectadors i un 35% de 'share'. A més, l'any 2002, 'Plats Bruts' va guanyar un Premi Ondas a la millor sèrie televisiva. Sens dubte, es tracta d'una sèrie que va marcar un abans i un després per als dos actors. I és que molta gent encara recorda les aventures del David Güell (Joel Joan) i el Josep Lopes (Jordi Sánchez).

El lligam que uneix Jordi Sánchez i Joel Joan és evident i, per aquest motiu, Joan ha volgut transmetre un emotiu missatge de suport al seu excompany de viatge professional. «Tot el meu suport al meu germà Jordi Sánchez (Lopes) pels platsbrutaires, ja que està ingressat a l'UCI per la Covid-19. Ànims estimat, que d'aquí a 4 dies estaràs fet un toro com el teu horòscop. T'estimo i força», escrivia Joan.

Més missatges d'ànims dels seus companys a 'LQSA'

Si 'Plats Bruts' va servir d'aparador per a Jordi Sánchez a Catalunya, la sèrie 'La que se avecina' de Telecinco ha representat el mateix, però a la resta de l'estat. El seu paper com a Antonio Recio l'ha convertit en un dels actors més estimats a Espanya. Tretze anys després de l'estrena del primer capítol, 'LQSA' continua en antena i Jordi Sánchez ha format part de totes les temporades de l'exitosa sèrie de Mediaset, sent el Recio un dels personatges més destacats.

Precisament, diversos companys seus a 'La que se avecina' tampoc han volgut desaprofitar l'ocasió per enviar-li missatges d'ànims i suport. Actrius i actors com Vanesa Romero, Miren Ibarguren, Perta Martínez, Cristina Castaño, Loles León o Victor Palmero van voler deixar clar la seva estima cap a l'actor català, desitjant-li una ràpida recuperació. El compte oficial de la sèrie 'LQSA' també va enviar-li un missatge donant-li «molts ànims, molta força» i enviant-li «tot l'amor del món».


Comentaris

envia el comentari