Luis Enrique con los ojos aguosos

Emotiu missatge de Luis Enrique un any després del pitjor dia de la seva vida

El passat 2019 el tècnic perdia la seva petita Xana, víctima d'un càncer

Fa un any Luis Enrique comunicava la defunció de la seva filla petita Xana, amb només 9 anys, a causa d'un osteosarcoma, un càncer que afecta els ossos i que és molt agressiu en els nens.La tragèdia que colpejava el seleccionador de futbol commocionava tot Espanya i eren molts els famosos i companys de feina que li donaven el condol. Ara, un any després, l'asturià ha recordat el tràgic dia, encara que, això sí, d'una manera discreta i sense aixecar gran enrenou.


Luis Enrique escrivia un tuit amb dos cors blaus i una estrella al centre, representant els seus dos fills, Sira i Pacho, i també la seva filla Xana. Malgrat tractar-se d'un missatge de poques paraules, els seguidors de Luis Enrique que han vist el tuit no han dubtat a enviar-li missatges d'ànim i de força.
 

Infinites mostres de suport al tècnic

Carles Puyol ha estat un dels personatges públics que no han dubtat a mostrar-li les seves condolences a l'asturià una vegada més, amb un afectuós «us estimo» per a tota la família de Luis Enrique.


Sens dubte, aquest darrer any ha estat el més complicat pel seleccionador. Després de la mort de la seva filla, aquest s'havia refugiat en la seva família i també en un dels seus esports preferits, a més del futbol: el ciclisme de muntanya. No obstant això, l'arribada del coronavirus el va obligar a estar-se tancat a la seva casa, fent que la recuperació i el dol fossin més difícils i dolorosos del normal.Ara, un any després, Luis Enrique tornarà a posar-se al capdavant de la selecció espanyola en aquesta segona etapa. En 48 hores arrenca la concentració que 'La Roja' aprofitarà per disputar dues cites de la UEFA Nations League. Jugarà contra Alemanya el dijous 3 i contra Ucraïna, el diumenge 6.