El Mobile World Congress podria quedar-se a Barcelona fins al 2028

El seu director demana garantir la seguretat i la mobilitat a Barcelona per renovar-lo
Mobile World Congress
El Mobile podria quedar-se a Barcelona fins al 2028 | ACN

 

El director general de la fundació Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau, ha fet una crida a garantir la seguretat i la mobilitat a Barcelona per renovar el Mobile World Congress (MWC) més enllà del 2023, quan expira el contracte. Recordem que aquest any vinent se celebrarà del 24 al 27 de febrer. Ara bé, tal com han avançat des de RAC1, els responsables són optimistes per mantenir-lo a Barcelona, fins, com a mínim, el 2028.

 

En un dinar informatiu organitzat per Barcelona Tribuna, Grau ha explicat que les negociacions per renovar el congrés de telefonia mòbil cinc anys més encara no han començat i ha apuntat que «fer un bon Mobile 2020 serà molt important». «Si tenim sort amb el temps i no tenim cap tall ni cap vaga, ho tindríem tot», ha apuntat abans de recordar que el president de GSMA, John Hoffman sempre assegura que la continuïtat del congrés «depèn de nosaltres».

 

Grau ha recordat que va prendre possessió del càrrec just després del cessament del govern de Catalunya per mitjà de l'aplicació l'article 155. També ha indicat que les diferents institucions han cooperat en diferents moments polítics pel bé del MWC, que té un impacte econòmic de més de 470 milions d'euros a Barcelona.

 

Les «discrepàncies» entre els governs es resolen «fora» de la fundació

«El projecte que tenim en comú fa que quan els patrons entren al patronat vegin una oportunitat enorme que passa de les legislatures i del regat curt perquè ens juguem molt», ha apuntat. El director de la Capital, ha assegurat que les «discrepàncies» entre governs es resolen «fora» de la fundació i les reunions del patronal són un instrument per «trobar punts de diàleg» entre Ajuntament, Generalitat i Estat.

 

La continuïtat del congrés «depèn de nosaltres»

El director general de la fundació ha indicat que «és d'hora» per començar a negociar la renovació del contracte de celebració del congrés de telefonia mòbil i ha assegurat que s'estan creant les bases per a fer-ho quan toqui. «Hi ha situacions d'incertesa però normalment aquest tipus de temes es gestionen poc temps abans que acabi el termini», ha explicat.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari