Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Criden als no independentistes a participar a la manifestació de demà sota el lema ‘Llibertat’

«No s’aturarà» la mobilització mentre «hi hagi presos polítics» asseguren l’ANC i Òmnium

Criden als no independentistes a participar en la manifestació de demà sota el lema ‘Llibertat’

Criden als no independentistes a participar a la manifestació de demà sota el lema ‘Llibertat’
Criden als no independentistes a participar en la manifestació de demà sota el lema ‘Llibertat’ | Twitter (@omnium)

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha advertit aquest divendres que «la mobilització no s'aturarà mentre no es respecti el dret a l'autodeterminació de Catalunya i hi hagi presos polítics i repressió», unes paraules que ha compartit el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, que ha coincidit amb Paluzie a la presentació de la manifestació que demà dissabte se celebrarà al carrer de la Marina de Barcelona contra la sentència del Tribunal Suprem sobre el referèndum de l'1 d'octubre de 2017.

Volen una manifestació «plural i inclusiva»

Sota el lema 'Llibertat', unes 500 entitats han secundat la mobilització impulsada per l'ANC i Òmnium i que pretén ser «el màxim d'inclusiva i plural» per expressar el rebuig a la sentència de gairebé 100 anys contra els líders del procés. Mauri, ha explicat que la manifestació és per «tota aquella gent que senti que la sentència injusta i la repressió no pot ser la via».

L'acte està convocat a les 17.00 hores i entre els convocants, a més d'entitats independentistes, hi figuren USTEC, Plataforma en Defensa del Ebre, CIEMEN, Unió de Pagesos, Fede.cat i Taula del Tercer Sector, entre d'altres.

Cartell manifestació 26-O
Cartell manifestació 26-O | Twitter (@omnium)

També et pot interessar...