L'escut del Barça a la sortida del túnel de vestidors del Camp Nou

La moció de censura contra Bartomeu aconsegueix la meitat de les firmes i pateix un atac informàtic

La plataforma té 8 dies per assolir les signatures necessàries

Després de superar la crisi del 'cas Messi', Josep Maria Bartomeu afronta ara la possibilitat real de veure's sotmès a una moció de censura. Aquest dimarts 8 de setembre al matí els impulsors de la moció de censura blaugrana contra el president del Barça i la seva junta directiva ha anunciat que ja han aconseguit gairebé la meitat de les firmes que necessiten per tirar endavant.

La plataforma Més que una Moció disposa concretament al voltant d'unes 7.500 firmes i disposa de vuit dies més per reunir un total de 16.521 signatures. L'agrupació compta amb el suport dels precandidats a les eleccions del Barça Víctor Font, Lluís Fernàndez i Jordi Farré i el suport d'altres pesos pesants de l'entorn institucional blaugrana com l'expresident Joan Laporta.

 

La web pateix un atac informàtic

Doncs bé, després d'anunciar que ja s'ha arribat a l'equador de les firmes, els impulsors de la plataforma Més que una Moció han informat que la web ha patit un atac informàtic. Concretament, la pàgina www.mocio2020.cat, que és on es poden consultar els llocs de votació i on hi ha tota la informació necessària.

Segons indiquen, el web ha patit un atac informàtic desconegut que impossibilita el seu accés. «Aquest atac no és només una agressió contra l'organització, sinó també contra els drets de manifestació dels socis i sòcies del club que volen exposar la seva oposició a una junta esquitxada per escàndols com el 'Barçagate', una operació digital de desprestigi contra jugadors i organitzacions opositores al president Josep Maria Bartomeu", han manifestat.

Per acabar, assenyalen que «MQUM intentarà restablir tan aviat com es pugui el portal web perquè els socis segueixin omplint les urnes per expressar la seva opinió».