Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quim Masferrer

'Moltes gràcies', l'agraïment de Quim Masferrer als catalans en forma d'espectacle itinerant

'Moltes gràcies' s'estrenarà el pròxim 26 de juny a Montmeló i girarà arreu de Catalunya
Quim Masferrer
L'actor i director Quim Masferrer, en una imatge d'arxiu. | Instagram (@quimmasferrer_oficial)

Quim Masferrer iniciarà el pròxim 26 de juny la gira de 'Moltes gràcies', el seu nou espectacle  itinerant, creat durant les setmanes de confinament. «Si el públic no pot anar on hi ha l’escenari, que sigui l’escenari el que es mogui i vagi a buscar el públic», ha assenyalat l'actor i director, que recorrerà els municipis de Catalunya amb un camió  equipat, buscant les històries i experiències dels veïns i veïnes sobre aquests moments que «ens ha tocat viure». La primera parada de la gira serà Montmeló  i després passarà per Girona, Arbúcies, Sant Fruitós del Bages, Banyoles o Sant Gregori, entre altres llocs.

L'espectacle, que tindrà com a escenari el remolc d'un camió, es podrà seguir in situ des dels balcons, carrers i places dels pobles i vil·les que visiti. Però també es podrà seguir telemàticament, ja que un equip de càmeres i de producció emetrà el senyal en directe via streaming perquè es pugui gaudir des de qualsevol lloc del món.

«Seguir tirant endavant la cultura»

En una entrevista al programa 'El món a RAC 1', Quim Masferrer ha explicat que l'espectacle 'Moltes gràcies' és una manera de «seguir tirant endavant la cultura». L'actor i director ha manifestat que «el confinament  és un moment per crear moltes coses i a mi em van entrar moltes ganes de fer aquest espectacle».

Masferrer ha assenyalat «és un format nou, amb un escenari mòbil a través del qual tothom, seguint la normativa vigent, podrà gaudir-ne sense aglomeracions». El monologuista ha afirmat que «estem molt contents per la resposta dels ajuntaments i ja tenim gràcies de dir moltes gràcies a molta gent».