Imatge de Marc Ribas

Moment de vergonya al Joc de Cartes: s'aixeca de taula i Marc Ribas al·lucina

Mery va esclatar en sentir els comentaris dels seus companys

«És que vull sortir. Puc sortir cinc minuts? És que em sembla molt injust» Així va reaccionar Mery al programa d'ahir de Joc de Cartes. Sembla que la noia no va estar gens satisfeta amb la puntuació que li van donar al seu restaurant.

Joc de Cartes és un programa molt exitós que aquest mes s'ha estat emetent a TV3 setmanalment. Es tracta d'un concurs presentat de la mà de Mar Ribas en què el presentador recorre tota Catalunya buscant els millors restaurants i cada programa se centra en una zona catalana diferent.

En aquest cas, s'ha dirigit cap a la costa Daurada. Concretament, buscava els millors restaurants de càmping. Així, han estat tres els restaurants que s'han enfrontat: el restaurant Salioli del càmping Creixell, el restaurant Fusta Mar del càmping Arc de Barà i el restaurant Maykao del càmping Torre del Sol.

Al llarg del programa, els diferents restaurants fan una cata de la carta i puntuen el restaurant tenint en compte diferents criteris, com el servei, el menjar o el preu, entre altres. Per la seva banda, Marc Ribas també els puntua, però es guarda les seves puntuacions per al final.

Tornant a Mery, que juntament amb David, porten el restaurant Fusta Mar, val a dir que des d'un principi als restauradors no els va agradar gaire el seu menjar. De fet, la mitjana que va obtenir va ser d'un 5,3 i la pitjor nota, un 4,5, va anar per al menjar. Això possiblement va molestar la restauradora.

Val a dir també que durant el programa, Mery també es va mostrar bastant crítica amb la resta de restaurants. No obstant això, va ser el seu restaurant el que va acabar amb la nota més baixa. De fet, Agustí, del restaurant Salioli, va arribar a dir que Mery «manca de coneixements». Això va provocar la reacció que va deixar tots els espectadors de pedra.

En efecte, Mery s'aixecava de la cadira per anar-se'n. Més tard, afegia que «no volia estar asseguda en una taula amb Judes» i que «no crec que hagin estat bones persones». I és que estava convençuda que els restauradors de Salioli estaven disposats a enfonsar el seu restaurant. De fet, van dir que el parmentier de Fusta Mar era de sobre.

No obstant això, va ser el restaurant Salioli d'Agustí i d'Adrián el que es va acabar alçant amb la victòria. Segurament, a la restauradora no li va agradar gens aquest veredicte.

▶️ El vídeo de la setmana