Mor als 19 anys Andrea, una de les promeses del futbol italià

El jove ha mort en un hospital de Varese a causa d'un aneurisma

  
Andrea Rinaldi, promesa del futbol italià, va morir als 19 anys per un aneurisma | Xarxes Socials

 

El futbolista italià Andrea Rinaldi, crescut al planter de l'Atalanta i actual jugador del Legnano des del passat estiu del 2019, ha mort aquest dilluns 11 de maig a l'edat de 19 anys en un hospital de Varese.

 

La jove promesa del futbol italià es trobava des de divendres passat ingressat en un hospital a causa d'un aneurisma patit mentre entrenava al jardí de casa seva, com solia fer de forma habitual sense cap mena de problema.

 

«L'AC Legnano, la ciutat i tot l'univers del futbol, de tots els nivells, avui viuen un dels dies més durs. Andrea Rinaldi, el nostre guerrer, ens ha deixat. Un aneurisma el va fer morir quan encara no havia complert els 20 anys», diu el comunicat publicat pel club italià. «Tenia tota la seva vida i tota la seva carrera per davant, que prometia grans èxits. Una tragèdia impossible d'imaginar», afegeix la nota oficial.

La seva trajectòria esportiva

Andrea Rinaldi, migcampista que va jugar des d'una edat molt primerenca en l'Atalanta i que va acumular a continuació una experiència a l'Imolese, jugava des de l'estiu de 2019 en la Sèrie D (la quarta categoria del futbol italià) vestint la samarreta del Legnano. La trista notícia ha deixat commocionat l'esport italià en general i al futbol en particular, en tractar-se d'un jugador tan jove i amb una gran projecció de futur.

 

El jove futbolista va patir un aneurisma divendres passat mentre s'estava entrenant amb normalitat al jardí de casa italiana de Como, morint el matí d'aquest dilluns 11 de maig després d'estar ingressat durant tres dies en un hospital de Varese.

 

 

  


Comentaris

envia el comentari