Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons de diverses monedes de pessetes i una altra d?un home amb gest sorprès i una altra d?una persona amb bitllets d?euros a les mans

La moneda de 5 pessetes per la que alguns volen pagar més de 1.500 € sense pensar-s'ho

Aquesta és una d'aquelles monedes que han multiplicat el valor amb el pas dels anys i que donen moltes alegries als qui la tenen

Són moltes les monedes que destaquen per comptar amb un gran valor per als col·leccionistes. En aquest cas, una moneda de 5 pessetes s'ha convertit en una de les més ben valorades per part dels experts.

Tot i que les pessetes van deixar d'estar en circulació fa més de dues dècades, i que fins i tot el Banc d'Espanya les ha deixat de canviar, la veritat és que són diverses les que encara són molt presents a la ment dels amants de la numismàtica. Si tens aquesta moneda en bon estat de conservació, la podràs vendre per més de 1.500 euros. 

Aquesta és la moneda de 5 pessetes que es ven per més de 1.500 euros

Aquesta moneda de 5 pessetes de l'any 1957 és una de les més buscades a les subhastes online. A portals com eBay la pots arribar a trobar per 1.650 euros, per la qual cosa és el moment de donar una ullada a casa per si la pots tenir.

Muntatge amb la moneda de 5 pessetes de 1957
Aquesta moneda es troba per fins a 1.650 euros a eBay | Foronum, Getty Images

Tot i que el seu preu canvia segons el seu estat de conservació, és bo conèixer-ne el valor a les pàgines especialitzades. A més, es reconeix de manera senzilla. Al seu revers apareix l'àliga franquista i a l'anvers hi ha la cara de Francisco Franco.

La moneda de 5 pessetes de 1957 és antiga i escassa

La moneda de 5 pessetes del 1957 que té més valor és la que compta a la seva estrella amb el número 75. Actualment, destaca per ser un exemplar antic i escàs, ja que són poques les peces que hi ha en mans dels col·leccionistes.

Per aquests dos motius, els amants de la numismàtica no dubten a pagar-ne grans quantitats de diners. I és que ara s'ha convertit en un autèntic objecte de col·leccionisme.

On podeu trobar i vendre aquest exemplar

Si tens aquesta moneda i busques vendre-la o si vols fer-te amb ella per vendre-la més endavant, pots donar una ullada a portals de licitació especialitzats, com eBay, Catawiki o Foronum.

Aquí podràs trobar col·leccionistes interessats a comprar-la, per la qual cosa hauràs de pujar fotos cridaneres acompanyades d'una descripció amb tots els detalls. D'aquesta manera augmentaràs les possibilitats de vendre-la.

Així mateix, podeu visitar botigues físiques on rebràs l'assessorament dels experts. Ells es poden encarregar de trobar persones interessades en la moneda, així com indicar-te el preu i quina forma és la millor per desfer-te'n.