Mònica Terribas deixa 'El Matí de Catalunya Ràdio'

La periodista ho ha anunciat per a sorpresa de tothom

Mònica Terribas dirigint el programa 'El Matí de Catalunya Ràdio'
Mònica Terribas deixa 'El Matí de Catalunya Ràdio' | CatalunyaDiari

La periodista Mònica Terribas ha anunciat aquest matí que deixa el programa 'El Matí de Catalunya Ràdio'. Terribas ha fet pública la notícia durant l'últim programa de la temporada. Així, la periodista radiofònica tanca una etapa de 7 anys al capdavant del programa estrella de la ràdio pública catalana.

Les xarxes s'acomiaden de Terribas

Han estat «set anys intensos amb un equip excepcional», ha destacat Terribas que, a més, ha assegurat: «Entre tots hem construït el programa, admiro molt tots els treballadors d'aquesta casa». Poc després de l'anunci, que ha decebut molts dels seus seguidors, el seu perfil a les xarxes socials s'ha omplert de missatges d'agraïment i comiat.

Terribas ha comunicat la seva retirada a les 7 del matí i ha volgut destacar que, tanmateix, no abandona l'emissora pública per raons personals ni per cansament. «Deixo 'El Matí' perquè crec que els engranatges d'aquesta màquina no es poden permetre cap problema i ara grinyolen», ha explicat la periodista. Paral·lelament, ha assegurat que confia que la direcció de l'emissora trobi una altra «enginyera o un altre enginyer» que sàpiga fer funcionar la «màquina».


Comentaris

envia el comentari