Mor als 25 anys l''streamer' català Gabril Chachi

Les xarxes socials han mostrat el seu condol per la pèrdua del jove nascut a Sabadell

Les xarxes socials i el món 'streamer' estan de dol. Gabriel Chachi, nascut a Sabadell i un dels 'streamers' que més fama ha aconseguit de Twitch durant els últims mesos, ha mort amb només 25 anys, segons diverses fonts per suïcidi. Han estat els seus amics més pròxims els qui han confirmat la trista notícia de la defunció del jove a través de les seves xarxes socials, aprofitant també el moment per enviar un important missatge als seus seguidors sobre la salut mental.

Ibai Llanos, en un directe, comentava que «us agraeixo molt que us hàgiu passat avui, perquè he tingut la pèrdua d'un amic molt pròxim. Ha estat una absoluta desgràcia». Posteriorment, en una piulada a Twitter, Llanos ha escrit: «Cuideu sempre la vostra salut mental. Demaneu ajuda a la gent que us envolta i acudiu a un professional. Sé que a vegades és complicat o fa 'vergonya' buscar ajuda i explicar els problemes, però hi ha moments on és totalment necessari. Cuideu-vos molt, si us plau».

Unes paraules que han estat refrendades pel 'youtuber' Abraham Bandera, conegut popularment com a Sr. Cheeto, a les seves xarxes socials. «Nois, de veritat, si esteu fotuts, demaneu ajuda a algú, a qui sigui. No us ofegueu en la vostra ment, exterioritzeu els problemes. I ajudeu als que vegeu atrapats. Si us plau us ho demano», ha escrit al seu compte de Twitter.

Les xarxes ploren la seva pèrdua

Les reaccions a la defunció de Gabriel Chachi no han trigat a arribar i les xarxes socials han plorat la mort del jove. Hanabie, la parella de l''streamer', va ser una de les primeres a pronunciar-se sobre aquest trist succés. «Literalment estic passant l'angoixa més gran de la meva vida. No entenc res, no em quadra res. No sé què fer. Tinc por», escrivia en el seu compte de Twitter el passat dimarts, afegint una segona publicació: «Tinc un forat en el pit. Digues-me que estàs bé...».

Jordi Wild, per la seva banda, publicava també un missatge a la xarxa social Twitter. «M'acabo d'assabentar d'això de Gabriel Chachi, no estava segur si era algun 'fake' o alguna cosa, però veig que no. El vaig conèixer fa uns mesos i em va semblar un paio collonut, amb una energia i bon rotllo brutals, amb un sentit de l'humor molt boig, però assenyat en persona. Quina desgràcia», escrivia.


El 'youtuber' byCarlitos també li dedicava unes paraules a l''streamer'. «Em van donar ahir la notícia i encara no m'ho crec. Marxes deixant un buit enorme. Cada vegada que et vèiem sempre ens alegraves el dia amb el teu humor, el teu afecte, la teva humilitat i el teu entusiasme per continuar creixent», deia.

Una estrella de les xarxes socials

Gabriel Chachi va començar molt jove a les xarxes social i amb només 12 anys va decidir obrir un canal de YouTube amb l'esperança d'educar sobre la música rap i fer-la més pròxima per a tots. El jove pretenia evitar que els prejudicis danyessin l'estil musical que ell adorava i amb esforç va aconseguir grans èxits i va formar una comunitat molt activa en aquesta plataforma.

Tant és així que es va arribar a convertir en el cinquè canal amb més subscriptors d'Espanya. Però tot va canviar en arribar a l'adolescència. Va ser llavors quan les males companyies el van portar a abandonar YouTube i a repetir curs. Malgrat això, el jove va obtenir una nova oportunitat quan els seus pares li van regalar un telèfon intel·ligent. Va aconseguir tornar al bon camí i va crear un compte de mems a Instagram amb el qual va guanyar molta popularitat i molta presència a les xarxes socials.

Durant els darrers mesos havia aconseguit fer-se un lloc dins de l'univers 'streamer' gràcies a les seves aparicions en el programa 'Hoy No Se Sale', que va presentar durant un temps al costat d'Ibai Llanos, i al seu estil desvergonyit. El jove tenia molta presència en les xarxes socials, sobretot en Instagram, on tenia més de 50.000 seguidors, i a Twitch, on havia aconseguit acumular més de 25.000 'followers'.


Comentaris

envia el comentari