Mor als 44 anys el famós actor de 'Salvados por la campana', Dustin Diamond

Van diagnosticar-li càncer de pulmó en fase 4

Dustin Diamond
Dustin Diamond, famós actor de 'Salvados por la campana', mor als 44 anys | CEDIDA


Molts el recordareu per la famosa sèrie juvenil dels anys 90, 'Salvados por la campana'. L'actor Dustin Neil Diamond, que va interpretar Screech a la popular sèrie, ha mort als 44 anys després de no poder superar el càncer de pulmó, segons s'ha informat des de mitjans de comunicació nord-americans.

La lluita contra el càncer de pulmó

Segons els representants de l'actor, Dustin va ser ingressat a un hospital de Florida perquè patia molt de dolor a tot el cos. A finals de gener, van diagnosticar-li el càncer de pulmó i el van sotmetre urgentment a un tractament.

«Ja s'està sotmetent a quimioteràpia, així que hi serà almenys una setmana més i després sabrem quan tornarà a casa. La setmana vinent comprendrem molt millor la gravetat de la seva malaltia i els tractaments que necessitarà per estar bé», van manifestar els seus representants el dia de l'ingrés.

No obstant això, l'actor no ha pogut vèncer la lluita contra el càncer de pulmó, que ja estava en fase 4, la més avançada. Hi ha fonts que asseguren que la malaltia podria haver estat causada per les seves estades a «qüestionables hotels o motels barats» en què s'allotjava quan tenia rodatges o havia de treballar.

«Dustin creu que alguns d'aquests allotjaments podrien haver estat florits o contenir amiant, el qual podria haver inhalat, causant-li així el càncer de pulmó», van afirmar representants de l'actor quan aquest encara es trobava amb vida. De fet, el càncer que van diagnosticar-li sol produir-se en persones fumadores, i ell no ho era. 

Des que va ser ingressat, la seva salut s'havia mantingut força estable, però, aquest cap de setmana hauria empitjorat de forma sobtada. Així doncs, malgrat que va ser traslladat a cures intensives, no van aconseguir millorar la situació. Dustin va morir, el dilluns 1 de febrer, amb la companyia de la seva parella i el seu pare. 

Famós per interpretar a Screech, a 'Salvados por la campana'

Dustin va interpretar Screech a la sèrie 'Buenos días, señorita Bliss' durant 13 episodis. Ara bé, va aconseguir prestigi quan d'aquesta sèrie es va crear un 'spin off' amb molt més èxit: 'Salvados por la campana', en què va participar durant quatre temporades senceres. 'Salvados por la campana' va convertir-se en un dels grans èxits de la televisió dels anys 90.


Comentaris

envia el comentari