Mor amb només 25 anys i en estranyes circumstàncies l'actor Raphael Coleman

Era conegut pels seus papers quan era un nen a pel·lícules com 'Nanny McPhee, la mainadera màgica'

Raphael Coleman amb un mico
A més de per ser actor, Raphael Coleman era conegut per ser un amant de la natura | Cedida

El cinema internacional torna a estar de dol després de la mort de l'actor britànic Raphael Coleman. Amb només 25 anys, es va fer conegut ben aviat pels seus papers sent un nen a pel·lícules com  'Nanny McPhee, la mainadera màgica'. També se'l va poder veure a altres films com 'Està viu' o 'La cuarta fase'. 

El jove intèrpret va perdre la vida de manera tràgica després de patir un desmai mentre estava fent esport. Tot i que els serveis d'emergència van arribar ràpidament, no van poder fer res per reanimar-lo. 

A més de per la seva carrera actoral i per ser un amant del parkour, era conegut per ser un actiu activista mediambiental. Com explicava el seu padrastre, Carsten Jepsen, va ser un dels primers membres del grup Extinction Rebellion, present a mig món i que entre altres accions va encapçalar les manifestacions a Londres contra el canvi climàtic.

L'emotiu comiat de la seva mare

La seva mare, Liz Jensen, ha volgut acomiadar-se d'ell amb un emotiu missatge a les seves xarxes socials on demostrava com l'estimaven i com n'estaven d'orgullosos d'ell. «Descansa en pau, el meu estimat fill, Raphael Coleman, més conegut com a Iggy Fox. Va morir fent el que més amava, treballant per la causa més noble que hi ha. La seva família no pot estar més orgullosa. Celebrem tot el que ha aconseguit en la seva curta vida i apreciem el seu llegat», escrivia en unes paraules en anglès. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari