Mor el periodista David Gistau amb 49 anys

El columnista estava ingressat a l’UCI des de feia dos mesos

El periodista David Gistau, en tornar a 'El Mundo' el 13 d'abril del 2018
Mor el periodista i escriptor David Gistau amb 49 anys | Unidad Editorial

El periodista i escriptor David Gistau ha mort amb 49 anys aquest diumenge a Madrid, segons ha informat ‘El Mundo’, on escrivia habitualment des que va tornar al citat diari l’any 2018. El columnista estava ingressat en la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’Hospital Clínic de Madrid des del passat 29 de novembre, després d’haver patit una lesió cerebral causada per un desmai quan practicava boxa.

David Gistau, mor amb 49 anys

Gistau va néixer a Madrid l’any 1970 i, amb una trajectòria lligada a la premsa escrita, va incorporar-se a ‘La Razón’ el 1997 fins que el 2005 va fitxar per ‘El Mundo’, on va treballar fins a l’estiu del 2003, moment en el qual va passar a escriure al diari ‘ABC’. Finalment, el 2018, el columnista va tornar al diari dirigit per Francisco Rosell i en aquell moment va afirmar: «Em ve de gust explicar històries diferents. Vull fer quelcom més variat que estar pendent de l'última notícia política».

A més a més, destaca la veu radiofònica de Gistau i, en aquest sentit, també va col·laborar al magazine matinal de COPE amb Carlos Herrera. Per altra banda, el columnista també va sobresortir com a escriptor, amb diversos llibres com ‘La España de Zetapé’ (2005), 'Ruido de fondo' (2008) o 'Gente que se fue' (2019), entre altres.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari