Lloguen com habitació un balcó cobert de 6 metres per 500€ a Barcelona

L’oferta ja ha estat retirada d’internet, però encara es poden veure les fotografies d’aquest particular anunci

Balcó cobert de 6 metres que lloguen a Barcelona com una habitació
Els propietaris lloguen un balcó cobert amb un llit per 500€ al mes | Spot a Home

Trobar pis a Barcelona és una dura feina que pot portar maldecaps durant setmanes i mesos. El preu del lloguer no és assequible per la gran majoria, però sempre es pot trobar alguna oferta. Això sí, cal tenir en compte allò que t’ensenyen i com t’ho venen.

El portal ‘Spot a Home’ ajuda a milers de persones a vendre, llogar i comprar pisos i cases a la ciutat comtal. Però entre totes les ofertes n’hi ha una que destaca: un balcó cobert al barri de Gràcia per 500 euros.

Des de ‘Cadena SER’ han trucat al creador d’aquest anunci per veure si es tractava d’una broma, però les sospites s’han fet realitat: l’oferta és totalment seriosa. 6 metres quadrats de balcó cobert, amb un llit situat al mig de la zona per 500 euros mensuals.

 Un comercial de l’empresa mostra l’habitatge a través d’un vídeo, convençut d’allò que està intentant venent. Descriu aquesta mena d’habitació com «molt especial», situat al carrer Torrent de l'Olla, «al ben mig del barri de Gràcia» i al «costat del metro de Diagonal».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari