Mor l'exdiputat del PSOE Antonio Gómez Yuste per coronavirus

El president autonòmic, Guillermo Fernández Vara (PSOE), ha manifestat el seu condol a Twitter

Antonio Gómez Yuste estava ingressat a l'UCI des de feia un mes  | @psoebadajoz

Antonio Gómez Yuste, l'exdiputat del PSOE durant dues legislatures, ha mort a causa del coronavirus als 71 anys. Mestre de professió, Gómez Yuste estava ingressat a l'UCI de l'Hospital Universitari de Badajoz des de feia un mes.

Així ho ha comunicat el Partit Socialista Obrer Espanyol d'Extremadura. El president autonòmic, Guillermo Fernández Vara (PSOE), ha manifestat a les xarxes socials que «ha mort un gran company». «Mai t'oblidarem», sentenciava

L'exdiputat va exercir la docència a Talavera la Real, on tenia plaça, durant la gran part de la seva vida. Durant els anys 2007 i 2015 va exercir de diputat autonòmic i, després de retirar-se de la política, també es va jubilar de la docència. Estava casat i va tenir un fill.

Moments difícils al PSOE extremeny

Des de l'Assemblea d'Extremadura han lamentat la mort de Gómez Yuste: «En aquests durs moments, l'Assemblea d'Extremadura s'uneix al dolor dels seus familiars i amics».

Entre les seves competències durant la seva etapa política, Gómez Yuste va realitzar la seva tasca en diverses comissions, com la d'Hisenda i Pressupostos, Educació i Cultura, Foment, Administració Pública, Habitatge i Sanitat, Assumptes Europeus i Cooperació Internacional, entre d'altres.


Comentaris

envia el comentari