Una pilota de futbol sala

Dol al món del futbol espanyol: Mor un àrbitre amb només 32 anys

Professionals del sector han enviat els seus ànims a la família

El món del futbol a Espanya torna a estar de dol després de la mort d'un jove àrbitre amb només 32 anys. La Real Federació Andalusa de Futbol (RFAF) ha sigut qui ha donat la notícia sobre la mort del colegiat Rubén Rubio Castillo, natural de la localitat gaditana de Jerez de la Frontera. La seva mort ha sigut sobtada, ja que el dissabte, 3 d'octubre, ell era l'àrbitre assignat al partit que havia d'enfrontar el Cádiz CF Virgili contra la UD Alcoyano, que va haver de suspendre's arran d'aquesta notícia.

Els àrbitres que formen part de la RFAF han volgut enviar un missatge conjunt de condolències a la família i els amics de Rubén Rubio, i han donat el seu condol: «Estem en aquests moments tan dramàtics amb la família i els seus amics. El nostre condol cap a ells i el nostre suport cap a tot el món arbitral. DEP».

La suspensió del partit que havia d'enfrontar el Cádiz CF Virgili l'ha comunicat el mateix club a través de les seves xarxes socials, alhora que han aprofitat per enviar també un missatge de condol a la seva família, amics i al món arbitral en conjunt. 

Reaccions a la seva mort

Després que la notícia veiés la llum, han estat moltes les persones que han volgut traslladar els seus missatges de condol als familiars i amics de Rubén Rubio. Fins i tot alguns àrbitres molt coneguts i amb una ampla trajectòria al futbol professional han dedicat missatges en honor a ell, com ara Rafa Guerrero, col·aborador de 'El Chiringuito'.

Així, molts han volgut recordar en Rubén i s'han pogut llegir missatges com «Descansi en pau», o dirigint-se a Rubén dient sobre ell que era «una gran persona i company». «La nostra proximitat, afecte i tot el suport que requereixin a la família de Rubén», manifestava la RFAF. Afegien, a més, que es trobaven trencats de dolor i impactats. Altres entitats esportives de la zona, com el Club Puente Genil, també s'han volgut sumar als missatges de suport: «Des del club enviem tot el suport i ànim a la família i amics».