Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'

Una revista destapa un dels secrets més ben guardats de 'La Isla de las Tentaciones'

Ha revelat un secret guardat fins ara sobre el final del programa

Un dels èxits més grans de la televisió actual és 'La isla de las tentaciones'. Bona mostra d'això és que està recollint audiències espectaculars. Tot perquè ha generat un gran interès l'evolució de les parelles participants i de les seves relacions amb els solters. I és que no només s'han produït les primeres infidelitats sinó que fins i tot Melyssa ha trencat les normes del programa de Telecinco.

El que sí que es manté en secret és quin serà el final d'aquestes parelles, o almenys, era així fins ara. I diem fins ara, perquè la revista 'Qué me dices!' ha rebentat el programa i a la cadena. Ho ha fet revelant a la seva portada com acabarà una d'aquestes esmentades relacions.

Es revela un dels misteris més ben guardats

Si bé és cert que fa temps que es rumoreja a les xarxes socials que Cristian volia a trencar amb Melodie per a començar alguna cosa amb Andrea, ara s'ha pogut comprovar que aquests dos últims havien compartit als seus comptes d'Instagram imatges idèntiques des de fa temps.

Doncs bé, ara 'Qué me dices!' ha confirmat aquestes sospites. Així, a la seva portada no només dona bona mostra d'alguna d'aquestes fotos sinó que ofereix més informació.

«Andrea i Cristian acaben junts! Van sortir enamorats del programa i avui continuen amb la seva relació». Aquest és el titular que la publicació ha utilitzat per a confirmar que el jove trencarà amb la seva novia des de fa nou anys, Melodie, a 'La isla de las tentaciones'.