Imatge del cantant argentí El Noba

Mor massa jove el cantant 'El Noba': va cometre un tràgic error

El cantant, de només 25 anys, ha estat 10 dies ingressat a l'UCI després de patir un accident de moto

Dol a l'Argentina. El cantant Lautaro Coronel, popularment conegut com 'El Noba', va morir el passat divendres, 3 de juny, després d'haver passat els últims 10 dies a l'UCI. El jove artista havia patit una accident de motocicleta dies abans i va cometre un error terrible: anava sense casc.

El jove va impactar contra el terra i va haver de ser ingressat d'urgència a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital. Tot i això, deu dies després, Lautaro Coronel 'El Noba', va acabar morint a causa de la gravetat de les lesions.

«Després de fer les avaluacions requerides per a la seva certificació, lamentem comunicar la mort de Lautaro Coronel qui va romandre internat a la Unitat de Teràpia Intensiva d'Adults de la nostra institució, des del 24 de maig de 2022», va informar en un comunicat la direcció de l'hospital del Cruce Néstor Carlos Kirchner, de Buenos Aires.

«El seu estat és desesperant»

És el que deien sobre el cantant dies abans de la seva mort. L'accident es va produir el passat 24 de maig quan 'El Noba' circulava amb la seva motocicleta pel districte de Buenos Aires de Florencio Varela.

L'artista anava sense casc i va xocar contra un Peugeot 308 de color blanc, impactant contra el terra. La gravetat de les ferides va provocar el seu trasllat immediat a un hospital. Per la seva banda, el conductor del vehicle va donar negatiu en els tests de drogues i alcohol.

«El seu estat és desesperant», va relatar a Infobae una persona de l'entorn del cantant 'El Noba' els dies previs a la seva mort.

La família, destrossada

I és que ningú espera que un noi de tan sols 25 anys mori de manera sobtada. De fet, dies enrere, la família del noi resava per ell i demanava que tot el seu entorn fes força per intentar salvar-lo de la complicada situació que estava travessant.

«Lauti va patir un accident. En aquest moment està delicat, però estarà bé. Fem força entre tots i demanin per ell. Ens en sortirem, com sempre», insistia llavors la família.

Però al final el desenllaç de la història ha estat el pitjor. Lautaro Coronel 'El Noba' va morir finalment divendres passat a l'hospital El Cruce Néstor Carlos Kirchner, de Buenos Aires, després de deu dies ingressat a l'UCI.