Valentina Boscardin en una foto del seu Instagram

Mor per covid als 18 anys la model Valentina Boscardin

Valentina Boscardin va morir per complicacions de la covid després de contagiar-se fa uns dies

Valentina Boscardin ha mort massa aviat. Dol al Brasil després de la mort de la filla d'una coneguda presentadora de televisió del país.

La filla de 18 anys de Marcia Boscardin ha perdut la vida els últims dies, deixant un profund dolor en tots aquells que l'estimaven.

Valentina Boscardin era una jove model amb gran projecció, però la covid-19 se l'ha emportat. La brasilera, que havia complert la majoria d'edat fa poc, va morir aquest diumenge 9 de gener, com a resultat de complicacions de la covid-19.

Valentina Boscardin en una imatge del seu Instagram
Valentina Boscardin ha mort per complicacions de la covid | Instagram

La jove va ser hospitalitzada a San Pablo i, segons publicacions dels seus amics, va patir una trombosi i pneumònia després de contraure el coronavirus fa uns dies.

Valentina Boscardin mor als 18 anys per Covid-19

Segons la seva mare, Marcia Boscardin, Valentina estava bé de salut i havia rebut dues dosis de la vacuna, concretament de Pfizer. Valentina va formar part de la famosa agència 'Ford Model Brasil Són Paulo', que va confirmar la mort de la noia fa escasses hores.

El cap de setmana passat, Marcia Boscardin va publicar un emotiu post a les xarxes socials per anunciar la mort de la seva jove filla.

«Amb gran dolor m'acomiado de l'amor de la meva vida. Adeu, Valentina Boscardin, que Déu et rebi amb els braços oberts. Filla meva, t'estimaré per sempre, un àngel puja al cel», va publicar l'empresària, que també va escriure al peu de foto «sense paraules».

L'estat de salut de Valentina Boscardin va empitjorar dijous passat 6 de gener, segons van revelar mitjans del Brasil. Marcia Boscardin va agrair el suport dels seus seguidors i amics al seu perfil d'Instagram pel suport rebut durant aquests tristos dies per a ella.

El periodista Felipe Campos, amic personal de la família, va explicar que Valentina va ser víctima d'una trombosi mentre estava ingressada. «La filla de l'estimada model i empresària Marcia Boscardin, va morir aquest cap de setmana, als 18 anys. Víctima d'una trombosi després de contagiar-se de coronavirus», va expressar en un missatge que va compartir al seu Instagram.

Valentina Boscardin en una foto del seu Instagram
Valentina Boscardin, en una imatge d'arxiu | Instagram

«Valentina estava en ascens i llesta per emprendre una carrera internacional, quina tristesa. Va ser immunitzada amb les dues dosis de Pfizer. Només descansa Valentina», va aclarir el periodista.

Valentina Boscardin va seguir els passos de la seva mare

La jove Valentina Boscardin seguia molt de prop els passos de la seva mare professionalment. Abans de treballar com a presentadora, Marcia Boscardin va treballar de model per a marques tan prestigioses com Givenchy, Christian Dior, Valentino i Armani.

Després de començar la seva carrera com a model als 16 anys, Marcia es va centrar en la publicitat i va presentar el programa de MTV Brasil 'Al Dente' als 90. A més, aquesta va treballar com a locutora i reportera en programes conduïts per Amaury Jr., on entrevistava famosos en festes de la indústria de l'entreteniment.

El seu darrer post a les xarxes socials va ser el 20 de desembre

La mare de Valentina Boscardin també va actuar en diverses ocasions, com per exemple 'Sai de Baixo', de TV Globo, i a la telenovel·la 'Louca Paixão', transmesa per RecordTV en 1999. Al seu torn, aquesta va presentar el programa 'Estil Fashion', a Moda TV. Fa poc, la presentadora va crear un canal de YouTube per fer entrevistes i altre tipus de continguts.

Valentina era assídua a ensenyar el seu treball com a model i els seus viatges per tot el món a les publicacions d'Instagram. El seu darrer post en aquesta xarxa social va ser el 20 de desembre passat. Valentina en va compartir unes imatges posant en una preciosa platja de Rio de Janeiro.