Imatge d'Enric Casi, exdirector general de Mango, en un pla frontal

Mor massa jove Enric Casi, exdirector català de Mango

El directiu va ser la mà dreta durant dècades del president i fundador de la multinacional, Isak Andic

L'exdirector general de Mango entre els anys 1996 i 2015, Enric Casi, va morir el passat 27 de maig a Vilanova del Vallès, segons ha informat la companyia en un comunicat, en què destaca que l'exdirectiu ha estat "una de les persones que més ha contribuït" en el desenvolupament de la multinacional. Casi, de 66 anys, va ser durant dècades la mà dreta del president i fundador de Mango, Isak Andic.

L'exdirector general de la companyia es va incorporar el 1983 a Mango com a consultor i amb els anys es va consolidar com una figura clau dins de l'empresa en la seva expansió internacional i en el desenvolupament del seu sistema informàtic i logístic arreu dels 115 mercats on la companyia és present a tot el món.

Enric Casi, peça cabdal de Mango

"Enric Casi ha contribuït enormement a què Mango sigui avui la gran companyia que és: nosaltres teníem una visió i obríem camí internacional i ell ens guardava la rereguarda fent que tot funcionés", ha recordat el president no executiu de Mango, Isak Andic.

Per la seva banda, el conseller delegat de Mango, Toni Ruiz, ha afirmat que sense l'exdirector general Enric Casi Mango "no seria avui en dia un dels principals grups d'Europa de la indústria de la moda".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!