Imatge de Marc Ribas.

Marc Ribas revela sense voler el futur del 'Joc de Cartes' a TV3

El detall no ha passat desapercebut per ningú

Ja està aquí. Torna per fi el 'Joc de Cartes'. El concurs de cuina amb més audiència de TV3ja té data per tornar a les pantalles. Serà aquest estiu amb una temporada que segur que torna a ser un èxit.

Així ho ha anunciat Marc Ribas a través de les seves xarxes socials. Amb un vídeo a Instagram i TikTok, el xef més famós de Catalunya avançava en exclusiva algunes imatges del que serà el primer programa d'aquesta nova temporada d'estiu.

I als seus seguidors més atents no els ha passat per alt un detall molt important que ha revelat, sense voler, el futur més immediat del 'Joc de Cartes' a TV3.

El secret menys ben guardat del 'Joc de Cartes'

Així és. Marc Ribas ho ha revelat sense voler. I és que a les imatges que avancen aquest primer episodi de la nova temporada del 'Joc de Cartes Estiu' se li ha escapat un detall força important.

Es tracta de la ubicació del primer programa que s'emetrà aquest estiu a TV3. Així doncs, Blanes ha estat el lloc escollit per encetar la nova temporada del concurs de restaurants.

No han estat pocs els seguidors de l'espai que se n'han adonat ràpidament. «És Blanes!», ha exclamat un usuari als comentaris de la publicació. «Estàs a la millor cala de la Costa Brava! La meva», deia un altre. «Al meu poble i jo sense assabentar-me».

Crítiques a Toni Cruanyes i Ariadna Oltra pel que va passar ahir a la nit a TV3 ➡️
 

Nous destins, però també d'antics

«Un altre cop per Blanes!». I és que no es tracta del primer cop que el concurs de cuina presentat per Marc Ribas visita aquest municipi de la comarca de La Selva.

El primer cop va ser l'any 2021, també durant la seva versió d'estiu. En aquella ocasió, el programa buscava quin era el restaurant de la zona amb els millors aliments autòctons i el millor producte local. I el premi se'l va acabar emportant 'La Balma'.

Però no només hi tornaran a llocs ja coneguts pels seguidors del programa, sinó que també s'esperen destins nous. És el cas d'Andorra, que Marc Ribas visitarà per primer cop buscant quin és el millor restaurant de muntanya.

I també s'afegiran noves mecàniques pel que fa a la puntuació, segons va confirmar el mes passat el mateix presentador. Uns canvis que prometen afegir encara més emoció i rivalitats al concurs.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!