Nova jornada de dol al futbol català: mor l'exjugador Peri Ventura als 51 anys

Nova jornada de dol al futbol: mor sobtadament l'exjugador Peri Ventura als 51 anys

Format al Girona FC, va tenir una llarga trajectòria a Segona B en equips com el Cartagena, el CE L'Hospitalet, la Cultura Leonesa i el Nàstic

Menys d'una setmana després de la sobtada mort de Francesc Arnau, el futbol català torna a estar de dol després d'haver-se conegut aquest dimarts a la nit la defunció de l'exfutbolista Peri Ventura, de 51 anys, format al Girona FC i jugador de Segona B en diversos equips catalans i de la resta d'Espanya. La notícia, que revelava la passada nit l'exdirectiu del club gironí Albert Mateos, ha colpit el món del futbol gironí i català, amb nombroses mostres de condol a través de les xarxes socials.

Peri Ventura, de 51 anys i que ocupava la posició de migcampista, va arribar a jugar al primer equip del Girona FC, fent el salt des del juvenil a finals de la dècada dels 80. Posteriorment, va jugar dues temporades a Tercera amb el Vilobí FC, iniciant posteriorment una fructífera trajectòria a la Segona Divisió B que el va portar a vestir la samarreta de l'Atlètic de Madrid B, Cartagena, Cultural Leonesa, CE L'Hospitalet, Plasència, Nàstic de Tarragona i Linares.

L'any 2005, després de més 400 partits, va penjar les botes al CE Banyoles, club on també va exercir breument com a entrenador.

Mostres de condol

La sobtada mort de Peri Ventura ha colpit el món del futbol i les mostres de condol han estat nombroses, entre els clubs en els quals va jugar, així com per part d'excompanys, d'aficionats i seguidors.