YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

«Tots tenim dret a saber per què es mor una nena sana de 21 anys»

La jove va morir fa unes setmanes i no li van donar oportunitat ni a fer una autòpsia

Magatzem ple de taüts a Barcelona, 6 d'abril de 2020
La jove va patir una fallida multiorgànica i no li van voler fer ni l'autòpsia ni el test del coronavirus | Catalunya Diari

L'època que estem passant per la crisi del coronavirus no està sent fàcil per a ningú. Les pèrdues irreparables que estan patint moltes famílies són doloroses, siguin — o no — a conseqüència de la Covid-19. A més, hi ha víctimes indirectes que pateixen encara més: totes aquelles persones que no moren per coronavirus i, igualment, no poden ser acomiadades com desitjarien. 

Aquest ha estat el cas d'una jove de 21 anys de Galícia, la qual va morir el passat 21 d'abril per una fallada multiorgànica. Segons ha publicat 'El Periódico', era «una nena plena de vida, de salut i d'amor», la qual va començar a trobar-se malament i, en poques hores arran de la fallada, va morir. 

No van realitzar l'autòpsia ni el test del coronavirus

A causa de la situació actual, i tenint alguns precedents de sèpsia i reaccions inflamatòries en pacients de coronavirus, els professionals sanitaris no van fer cas de la noia. De fet, no van arribar a fer l'autòpsia ni van arribar a realitzar-li el test de la Covid-19. Ni a ella ni als seus familiars més propers per a saber si podrien haver-se contagiat. El cos de la difunta va ser incinerat al cap de poques hores d'haver mort. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els familiars, tot i entendre l'excepcionalitat de les circumstàncies, se senten decebuts per la gestió que s'està fent de la situació. «Tenim dret a saber per què es mor una nena sana de 21 anys: és un dret humà que, entre altres coses, ha servit per obrir tombes de la guerra civil».


Comentaris

envia el comentari