Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Òscar García Junyent.

Mor la filla d'Òscar García Junyent, exjugador del Barça

Ha sigut el mateix exfutbolista qui ha comunicat la trista notícia a través de les xarxes socials

Tràgica notícia d'última hora pel món del futbol català. Ha mort la filla d'Òscar García Junyent, exfutbolista del FC Barcelona i de l'Espanyol. La filla del català feia anys que lluitava contra una llarga malaltia. Ha sigut el mateix Òscar García el que ha comunicat la trista notícia a través de les xarxes socials.

La greu malaltia que patia la seva filla, la qual fins al moment no ha sortit a la llum, va obligar a l'entrenador a absentar-se en diverses ocasions del panorama esportiu, encara que García mai va voler fer pública la complicada situació familiar. Sempre que no podia assistir a un partit de futbol, al·legava que es tractava per motius personals.

«Vola alt amor meu»

Avui, però, l'exfutbolista blaugrana ha dedicat unes emotives paraules a la petita a través del seu compte d'Instagram, on es pot veure una fotografia d'ell mateix amb la seva filla a collibè, ambdós somrients i feliços. «Vola alt amor meu!!», ha escrit el català visiblement afectat.

Les respostes a aquesta tràgica notícia no s'han fet esperar. Han sigut moltes les persones, tant del món de l'esport com d'altres sectors, les que han volgut dedicar-li unes paraules al català i fer-li arribar les seves condolences. Exemples n'han estat, el Barça, l'Espanyol i el València FC que han realitzat sentits escrits a través del seus comptes de Twitter.

Álex Gallar també va perdre la seva filla

El passat 13 de novembre, el futbolista català Álex Gallar, va perdre la seva filla. El club del terrassenc, actual jugador del Màlaga FC, va comunicar la trista notícia. Les primeres informacions afirmaven que la petita, Leila, hauria mort de manera prematura. D'aquesta manera, el Màlaga FC, va voler transmetre les seves condolences.

«La petita Leila Gallar Alcaraz ens ha deixat de forma molt prematura. El Màlaga FC, trasllada el més sentit condol als seus progenitors, el nostre jugador Álex Gallar i la seva esposa Raquel Alcaraz, en aquest moment tan dur. Moltíssima força. D.E.P.», va publicar el club al seu compte de Twitter.