Mor el pare de la campiona olímpica Carolina Marín

Gonzalo havia patit un accident a la feina

Carolina Marin i el seu pare Gonzalo Marin
Aquesta matinada de diumenge ha mort el pare de Carolina Marín | Instagram

Aquest diumenge de matinada ha mort el pare de la campionaolímpica de bàdminton, CarolinaMarínGonzaloMarín Pérez ha perdut la vida a conseqüència de les seqüeles produïdes per un greu accident que va patir a mitjans de febrer. Així doncs, el pare de l'esportista ha mort «després d'un llarg període de lluita» en què «no ha pogut superar les conseqüències».

Per la seva part, la Federació Espanyola de Bàdminton (FESBA) ha expressat el seu condol per la mort del pare de Carolina Marín i la FESBA ha donat el seu condol i suport, tant a la campiona olímpica com a tota la seva família «en aquests durs moments».

Marín va patir un accident laboral

GonzaloMarín treballava en una empresa que es dedicava a subministrar material d'oficina. Precisament va ser a la feina on va patir un accident el mes de febrer tot tenint una forta caiguda. El pare de Carolina va haver de ser hospitalitzat en un centre sanitari de Huelva, i va ser operat. Gonzalo sempre havia mostrat un suport incondicional a la seva filla, acompanyant-la en la majoria de les seves victòries.

L'esportista es va traslladar a Huelva per estar al costat del seu pare i ajudar-lo. Segons confessava el passat mes de maig en una conferència del Comitè Olímpic Espanyol, aquests havien estat els pitjors mesos de la seva vida: «Ni en partits ni en entrenaments he arribat mai a aquest límit emocional. Per la situació personal ha estat molt dur, emocionalment he estat al límit».

El passat 19 de març, Dia del Pare, Carolina Marín no va dubtar en dedicar una publicació d'Instagram al seu pare on mostrava que estaven molt units i que estava molt orgullosa d'ell. «Feliç dia a el millor pare i al lluitador més gran que conec. Sé que aviat estarem així de bé els dos, junts ho aconseguirem. T'estimo, pare». 

Les xarxes mostren el seu suport a la campiona olímpica

Les xarxes socials van plenes de missatges de suport i ànims a la família de part de diversos personatges del món de l'esport. Des d'aquí, li enviem tot el suport a Carolina Marín i als seus éssers estimats.


Comentaris

envia el comentari