Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Joan Eloi Vila, músic i guitarrista

Mor Joan Eloi Vila, músic i guitarrista d'Andreu Buenafuente

La productora 'El Terrat' ha estat l'encarregada d'informar la defunció

Imatge d'arxiu de Joan Eloi Vila, músic i guitarrista
Imatge d'arxiu de Joan Eloi Vila, músic i guitarrista | El Terrat

El músic Joan Eloi Vila ha mort aquest diumenge, segons ha informat a les xarxes socials la productora 'El Terrat'. El guitarrista va tenir una llarga trajectoria professional acompanyant a artistes com Jimmy Page, Joan Baptista Humet, Joaquin Sabina i l'humorista d'Andreu Buenafuente. Precisament, el músic sempre va estar present en els projectes de Buenafuente i sovint compartia diàlegs amb el presentador.

El guitarrista va començar a treballar amb Buenafuente com a integrant de la banda del programa 'Sense títol' i a partir d'aquí va actuar en altres produccions com 'La cosa nostra' i en els projectes d'Andreu Buenafuente d'Antena 3 i La Sexta. D'altra banda, també va participar en emissions especials com 'Cómo superar el fin de año' amb Berto Romero i Ana Morgade, el 31 de desembre 2009, i el cap d'any de 2010 amb Berto Romero i Ana Morgade. Cal destacar, que el músic tenia un disc en solitari: '40 anys i un dia'.

El record de Buenafuente

Precisament, Andreu Buenafuente s'ha encarregat de publicar un missatge a les xarxes socials en record del seu estimat amic. «Fins sempre Joan Eloi. Escuder de la guitarra en tants anys de televisió. Gràcies pels riures i la música. Descansa en pau», ha estat el text que ha escrit l'actual presentador de 'Late Motiv'.

Les xarxes socials s'han omplert de missatges d'usuaris que han recordat la figura del músic i han enviat el màxim suport i afecte als familiars i amics. És el cas de Sergi Mas «Ohhhh...Joan! Les teves rialles de fons van ser un element indispensable i tota una banda sonora a La cosa nostra i el Fent Amics. DEP» o Berto Romero «DEP Joan Eloy. Gràcies».