Mor Martín Rodríguez, el carismàtic bateria del grup català 'Sangtraït'

El músic ha patit un atac de cor als 64 anys

El batería de 'Sangtraït', Martín Rodríguez Muñoz, en una imatge promocional de 'Los Guardians'
Martín ha mort aquest dimecres als 64 anys | 'Los Guardians'

El carismàtic bateria del grup 'Sangtraït', Martín Rodríguez, ha mort aquest divendres, 3 de gener, a Figueres als 64 anys després de patir un ataca de cor.  Amb Josep Maria Corominas 'Coro' i Quim Mandado van ser les cares més representatives d'un dels grups referents del rock i el metal a Catalunya als anys 90, 'Sangtraït'.

La banda es va dissoldre el 2002.La notícia l'ha compartit Joan-Carles Doval, el fundador de la discogràfica PICAP. Una discogràfica on el bateria havia publicat el disc 'un tro a la nit' amb un dels altres grups del qual va formar part, 'Barblanca'.

'Barbablanca' i 'Los Guardians del Pont'

'Barbablanca' va ser el darrer projecte musical de Rodríguez el qual va crear amb Josep Maria Corominas, un altre exintegrant de 'Sangtraït', i tres músics més: Roger Batlle, Dany Llop i Toni Bernal. No obstant això, també formava part del grup 'Los Guardians del Pont' amb Joan Cardoner i un altre exmembre de 'Sangtraït', el cantant Quim Mandado. El bateria també va formar part de 'Rockson'.

'Los Guardians del Pont' han anunciat la trista notícia a la seva web amb el comunicat 'Martín, l'adeu a l'ídol més estimat del Rock'. Els seus companys s'han acomiadat recordant que Martín era conegut popularment com «el pastisser indomable, en Nòvitx, el jefe» i han assenyalat que era el bateria però també «l'ànima» dels grups dels quals va ser integrant. «Els teus companys de Guardinas i del Rock and Roll et trobarem molt a faltar i expressem el més sentit condol a la família i amics» han afegit.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari