Mor Martín Rodríguez, el carismàtic bateria del grup català 'Sangtraït'

El músic ha patit un atac de cor als 64 anys
Martín ha mort aquest dimecres als 64 anys | 'Los Guardians'

 

El carismàtic bateria del grup 'Sangtraït', Martín Rodríguez, ha mort aquest divendres, 3 de gener, a Figueres als 64 anys després de patir un ataca de cor.  Amb Josep Maria Corominas 'Coro' i Quim Mandado van ser les cares més representatives d'un dels grups referents del rock i el metal a Catalunya als anys 90, 'Sangtraït'.

 

La banda es va dissoldre el 2002.La notícia l'ha compartit Joan-Carles Doval, el fundador de la discogràfica PICAP. Una discogràfica on el bateria havia publicat el disc 'un tro a la nit' amb un dels altres grups del qual va formar part, 'Barblanca'.

 

 

'Barbablanca' i 'Los Guardians del Pont'

'Barbablanca' va ser el darrer projecte musical de Rodríguez el qual va crear amb Josep Maria Corominas, un altre exintegrant de 'Sangtraït', i tres músics més: Roger Batlle, Dany Llop i Toni Bernal. No obstant això, també formava part del grup 'Los Guardians del Pont' amb Joan Cardoner i un altre exmembre de 'Sangtraït', el cantant Quim Mandado. El bateria també va formar part de 'Rockson'.

 

'Los Guardians del Pont' han anunciat la trista notícia a la seva web amb el comunicat 'Martín, l'adeu a l'ídol més estimat del Rock'. Els seus companys s'han acomiadat recordant que Martín era conegut popularment com «el pastisser indomable, en Nòvitx, el jefe» i han assenyalat que era el bateria però també «l'ànima» dels grups dels quals va ser integrant. «Els teus companys de Guardinas i del Rock and Roll et trobarem molt a faltar i expressem el més sentit condol a la família i amics» han afegit.

 

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Actualitat