Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Diego Montes en blanc i negre

Mor massa jove Diego, el futbolista que feia anys que patia una malaltia

Diego Montes deixa de dol el món del futbol

El món del futbol no només té històries per explicar dins del camp, sinó que també fora d'aquest. Avui parlem de la mort d'un jove futbolista que deixa de dol el futbol.

En aquest cas, parlem de Diego Montes, un jugador gallec de tan sols 20 anys. Després de lluitar durant un llarg any contra una malaltia, el seu cos ha dit prou, per a desgràcia de tots. La trista mort es va produir dimecres 25 de gener i el seu propi club, el Praíña Sporting Club de Teo, ha estat l'encarregat de comunicar la dura notícia a través de les xarxes socials.

Diego Montes deixa el seu equip molt tocat

«Un any després, després de lluitar i lluitar contra aquesta maleïda malaltia, el cos de Diego ha dit prou i ha deixat un profund dolor al club». Aquestes eren les emotives paraules de comiat del seu equip per donar el darrer adeu a un dels seus jugadors.

Diego Montes ha perdut la vida a causa d'una leucèmia limfoblàstica aguda que li van diagnosticar fa només un any, quan ell en tenia 19. La notícia el va agafar a mitjan temporada i el club va estar molt involucrat en la seva recuperació.

És per això que cos tècnic, jugadors i directiva del Praíña Sporting Club de Teo van decidir fer-li una visita sorpresa quan tot just havia passat els primers dies ingressat a l'hospital. Portaven una gran pancarta en què posava «ànim i molta força».

Diego Montes també era entrenador

Tal com explica la institució esportiva, Diego Montes, «en plena baralla contra el càncer», va decidir tornar al terreny de joc fa tan sols un parell de mesos, al novembre. Però no com a jugador, sinó per exercir com a segon entrenador de l'equip cadet. En aquesta categoria militava el seu germà i el pare era el delegat. Tota la família s'unia per gaudir de l'esport que tant estimaven.

«Va ser una sort ensopegar amb tu, Diego. Sentim admiració absoluta per la força de voluntat i per aquesta fermesa que ens vas mostrar sempre com a lluitador incansable davant aquesta maleïda malaltia». Són més paraules que va voler dedicar el club a Diego Montes, el jove futbolista mort.

Com a jugador, ocupava la posició de lateral i el seu dorsal preferit era el número 2. Per aquest motiu, el Praíña ha pres la decisió de retirar aquest dorsal, en honor a Diego Montes.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp