Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del periodista Miguel Ángel Martín

Miguel Ángel, el periodista català mort sobtadament amb 44 anys: era pare de 2 fills

Havia cobert la informació de Tribunals del diari Segre durant 10 anys | Va patir un infart divendres passat

Dol i consternació al periodisme català. Miguel Ángel Martín, periodista lleidatà, ha mort aquest divendres amb només 44 anys. Martín va patir un infart i va ingressar ràpidament a l'hospital Vall d'Hebron, on va morir en no superar l'afecció cardíaca. 

Miguel Ángel Martín era tot un referent de la informació a la demarcació de Lleida. Havia estat entre els anys 1999 i 2006 al diari La Manyana, i posteriorment havia treballat també al diari Segre, on s'hi va estar 10 anys. Actualment treballava al Bisbat de Lleida

La notícia de la seva mort ha estat rebuda amb gran tristesa pel món del periodisme català i han estat molts els companys que han volgut recordar l'estima i gran professionalitat de Martín. 

Era casat i pare de dos fills

Miguel Ángel Martín era casat i pare de dos fills. Segons explica el Segre, Miguel Ángel Martín va patir el 2016 una patologia cardíaca el va obligar a abandonar la redacció. 

Des d'aleshores, treballava com a Delegat de Mitjans de Comunicació Social del bisbat de Lleida. Feina que encara feia actualment. 

Consternació al Segre

Miguel Ángel Martín va deixar un llegat d'allò més destacable al diari Segre. De la seva tasca en destaquen la gran professionalitat de Martín i la seva fidelitat amb les seves fonts. Després d'una trajectòria de 10 anys fent informació de Tribunals, Martín s'havia posat a la butxaca a bona part del gremi. 

Les platges catalanes, plenes de gent gràcies a les altes temperatures dels últims dies

Així van demostrar-ho divendres passat bona part dels periodistes de la zona, però també un bon gruix d'advocats i jutges lleidatans. A través de Twitter, moltes persones es van fer ressò de la gran tasca que Martín havia fet durant tots aquests anys al capdavant de la secció de Tribunals del diari de referència a la demarcació de Lleida