Imatge d'una sala d'UCI

Mor un nen de només 5 anys per Covid a Múrcia: «El maleït virus se l'ha endut»

El petit, que tenia patologies prèvies, no ha pogut superar el coronavirus

Tot i que durant les últimes setmanes s'ha comentat que la variant òmicron provoca símptomes més lleus en els contagiats, no tots els casos són iguals. Malauradament, moltes persones encara continuen patint greus conseqüències en contagiar-se del virus. Alguns per patologies prèvies, altres perquè es contagien amb alguna de les variants anteriors i altres per motius desconeguts.

És cert que la Covid-19 afecta, habitualment, de pitjor forma persones d'edats més avançades. No obstant això, hi ha casos en què els més petits també poden patir els seus símptomes durs.

Però també hi ha casos en què fins i tot un nen pot acabar morint per culpa del virus que va arribar a casa nostra fa gairebé dos anys. Per desgràcia, és el que ha passat amb un nen de tan sols cinc anys a Múrcia.

Tenia cinc anys i patologies prèvies de tipus respiratori

La pandèmia no s'ha acabat, els experts no es cansen de repetir-ho i això s'ha pogut comprovar les últimes setmanes. Aquest petit ha mort aquest cap de setmana en un hospital de Múrcia, a conseqüència de la Covid-19. Així, s'ha convertit en la persona més jove a morir pel virus a tota la comunitat des que es va iniciar la pandèmia el 2020.

Segons informacions del centre hospitalari, el menor estava ingressat des de feia un temps i les patologies prèvies que presentava a nivell respiratori van convertir el seu contagi per coronavirus en molt perillós per a la seva salut. Malgrat les cures dels metges, el nen no va poder superar la Covid-19 i va acabar morint aquest dissabte.

Missatges de condol a la família

El cas d'aquesta família ha arribat al cor de moltes persones i han estat nombrosos els missatges d'afecte i condol que s'han rebut per la mort del nen. Per exemple, des de les xarxes socials, Creu Roja ha volgut dedicar unes paraules a la família del nen: «El nostre més sentit condol, a la família del petit mort per aquesta pandèmia a la nostra ciutat. DEP».

El club de la localitat d'Águilas, lloc de residència del petit, ha volgut fer el mateix a través també de les seves xarxes. «Des de l'Aguilas FC enviem el nostre més sentit condol a tota la família del petit que aquest maleït virus s'ha endut, i una abraçada molt gran a l'ACREF Águilas. DEP».

I és que la mort d'un nen tan petit per Covid-19 ha deixat un gran dolor a totes les persones que el coneixien i també a moltes altres que s'han assabentat de la notícia.