Mor una noia de 25 anys atacada pel seu propi gos mentre dormia

Va mossegar-la en diferents parts del cos i ella va demanar auxili, però estava sola a casa

Keira Ladlow, jove de 25 anys assassinada pel seu gos al Regne Unit
Va mossegar-la en diferents parts del cos i ella va demanar auxili, però estava sola a casa| FACEBOOK


La família d'una jove britànica està consternada després de conèixer la fatídica notícia que el gos que residia amb ella l'ha matat mentre dormia. Keira Ladlow, de 25 anys, vivia a la ciutat de Birmingham (Regne Unit) acompanyada i amb el gos d'un dels membres de la casa, tot i que la jove considerava el gos la seva pròpia mascota. La passada nit de divendres, mentre la jove de 25 anys dormia a casa, el gos la va atacar. Les mossegades de l'animal van provocar ferides greus i profundes a Keira Ladlow, de manera que no va poder fer-se res per salvar-li la vida.

 

En aquells moments, la jove britànica es trobava sola a la llar, motiu pel qual ningú va poder tampoc ajudar-la a escapar-se del gos. Keira Ladlow tan sols va poder demanar auxili, esperant que algun veí li brindés socors, però l'ajuda mai va arribar. La mateixa policia de West Midlands va recollir en el seu informe que no hi havia cap persona més al domicili, de tal manera que la mort de la dona no es pot considerar com a sospitosa.

 

«Lamentablement, una dona de 25 anys va ser trobada morta al lloc després de patir ferides greus, que es creu que van ser causades per un gos de la família que també vivia a la casa», van escriure les autoritats competents sobre el cas.

 

 

«La pobra noia cridava demanant ajuda. Va ser horrible»

Després del succés, els veïns han explicat a un mitjà local que van sentir una jove cridar «increïblement alt» i un gos bordar, fins que el bullici es va dissipar i va regnar el silenci de nou al veïnat de Kitts Green, a Birmingham. Malgrat els seus esforços, els residents més pròxims al domicili de la jove no van aconseguir descobrir d'on procedien els crits, assegura un d'ells. «La pobra noia cridava demanant ajuda (...) La va ferir de gravetat. Va ser horrible. Se't trenca el cor, la família està totalment destrossada», confessava un dels veïns de la jove al diari local 'The Sun'.

 

L'endemà del tràgic succés, el dissabte 6 de febrer, un dels familiars de la difunta va trobar el cos sense vida de la jove. El familiar va alertar els serveis d'emergència, que van arribar a les 14.00 hores de la tarda a la residència familiar, però ja no van poder salvar-la. Els metges van certificar la defunció de la jove i, segons informen fonts oficials, el gos va ser traslladat a una clínica veterinària per sacrificar-lo.


Havien rescatat el gos d'un jardí, amb símptomes d'haver estat maltractat

«De vegades els gossos són rescatats amb tota la bona intenció del món, però el seu passat els pot convertir en alguna cosa impredictible (...) Jo mai havia vist el gos, però sé per un altre veí que sortia a passejar en comptades ocasions i normalment s'apartava d'altres gossos perquè semblava violent», va explicar un veí a l'esmentat mitjà. Segons relata un altre dels veïns de la dona, el gos havia estat acollit per la família Ladlow en règim d'adopció. Es tractava d'un caní identificat com un Staffordshire Bull Terrier, una raça britànica que va sorgir a través d'un encreuament de Bulldog anglès i Terrier. Els experts consideren que aquesta raça és potencialment perillosa, atenent les característiques físiques del gos.

 

Segons va publicar un afí de la jove a les xarxes socials, la família ja havia conviscut a la llar amb un altre gos de raça potencialment perillosa. En aquest cas, es tractava d'un Pitbull. El caní va morir d'adult després de patir càncer. Després del buit que va ocasionar als Ladlow la pèrdua de la seva mascota, van decidir adoptar un altre animal. El nou membre pelut de la família havia estat rescatat d'un jardí. El gos no estava en bon estat quan el van trobar i tenia símptomes d'haver rebut maltractaments.


Comentaris

envia el comentari