Imatge de l'activista Pablo Iglesias Fernández, mostrant una denúncia, el passat mes de maig

Mor massa jove Pablo Iglesias Fernández, activista LGTBI extremeny

Era membre de Fundación Triángulo Extremadura i de la plataforma 'Don Benito Orgullosa'

L'activisme LGTBI extremeny plora aquest dimecres la sobtada mort del jove activista Pablo Iglesias Fernández, membre de Fundación Triángulo i de la plataforma 'Don Benito Orgullosa', amb la qual havia participat en els últims anys en diverses activitats a Don Benito i tota la seva comarca.

«Ahir va ser el dia més dur i trist que hem viscut en la Comissió 19M. Seguim sense paraules», ha publicat aquest col·lectiu a través del seu perfil de la xarxa social Facebook. «Amb tot el dolor del nostre cor comuniquem que el nostre amic, el nostre company, Pablo Iglesias Fernández, ens ha deixat», ha escrit la Comissió 19M.

La mort del jove activista ha colpejat durament l'activisme LGTBI de tota Extremadura, mentre que la Comissió 19M perd part del seu potencial dins de la seva organització. «Continuarem lluitant al teu costat, per tu, per tots, per totes, com tu haguessis volgut. Descansa en pau, amic», ha conclòs el comunicat que s'ha fet públic aquest dimecres.

Nombrosos missatges de condol per la mort del jove activista

Al seu torn, des de la plataforma 'Don Benito Orgullosa' i des del Consell Joventut Extremadura, també han volgut recordar el jove activista mort de manera sobtada aquest dimecres 12 d'agost. En aquest sentit, han recordat que Pablo deixa molts companys d'activisme que li recordaran com un gran defensor dels drets 'LGTBI' durant els anys que va estar treballant entres els diferents col·lectius de la seva regió.

«Amb extraordinària tristesa hem d'acomiadar al nostre amic i company Pablo Iglesias. Recordarem el Pablo sempre, per tota una vida dedicada a l'activisme, el compromís LGBTI i per l'esforç constant en millorar el món que l'envoltava. Ara, només ens queda honrar-lo reivindicant, denunciant i treballant pels drets de les persones LGBTI i la igualtat», comença el post de Facebook.

«És el mínim que podem fer i és l'única cosa que podem fer. La nostra abraçada i més sentit condol als seus familiars i éssers estimats», finalitza el missatge de la plataforma 'Don Benito Orgullosa'.