Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diverses persones, unaasseguda en una terrassa, a Castelldefels

Un viròleg ho revela: on asseure's als restaurants per no contagiar-te

«L'interior és molt pitjor que l'exterior», avisa Anthony Fauci
Diverses persones, unaasseguda en una terrassa, a Castelldefels
El viròleg, Anthony Fauci, recomana que si es va a un restaurant, s'estigui a l'exterior | Cedida

Anthony Fauci, l'homòleg de Fernando Simón als Estats Units, ha llançat un missatge a tots aquells que soparan o menjar a restaurants en els pròxims dies i mesos. Com en moltes altres de les recomanacions, el missatge és clar, cal intentar, en la mesura del possible, asseure's en una taula a l'aire lliure i amb distància de seguretat.

L'expert ha parlat d'aquesta manera en una entrevista recent en la web Marketwatch, en la qual li pregunten si realment hi ha una gran diferència entre estar a l'interior o l'exterior del local.

Anthony Fauci considera que «l'interior és molt pitjor que l'exterior»

«L'interior és molt pitjor que l'exterior», sentència Fauci, qui assegura que, si vas a un restaurant, el més recomanable que pots fer és reservar seients a l'aire lliure que tinguin una distància notable entre les taules. Per tant, en aquesta mateixa entrevista l'expert admet que actualment ell ha optat per no anar a restaurants.

Amb tot, el viròleg assegura que no viatja amb avió ni pensa fer-ho perquè està en un grup de risc en tenir 79 anys. En aquest sentit, Fauci admet que volar ara mateix és arriscat tenint en compte el nivell d'infectats per la Covid-19 que té els Estats Units.

El viròleg és partidari que els nens tornin al col·legi

Sobre la tornada a les aules dels petits, Fauci es mostra a favor que els nens tornin als col·legis, però avisa que la forma en què ho duguin a terme ha de ser diferent en funció del moment de l'epidèmia de cada lloc.

Per exemple, exposa, si en una regió no hi ha gairebé infeccions, les escoles podran obrir allí sense fer cap mena de canvi. Però, si en un lloc la pandèmia registra repunts, és partidari de minimitzar els riscos amb un model d'ensenyament híbrid, a mig camí entre l'on-line i el presencial.

A més, Fauci assenyala que es podria separar físicament als nens en les classes dividint-los en grups que assisteixin a ella en dies alterns o en torns de matí i tarda.