Mor Javier, el pacient que més temps ha estat a l'UCI per Covid-19 a Espanya

El seu fill li ha dedicat unes paraules molt emotives

Pla general d'un professional sanitari atenent una pacient al servei d'urgències a l'Hospital de Palamós el 28 d'abril de 2020
El fill de Javier Izuzquiza, Francisco, ha escrit un missatge a Twitter que s'ha convertit viral | ACN

El pacient amb coronavirus que més temps ha estat ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a Espanya va morir aquest passat dijous 23 de juliol. Javier Izuzquiza ha perdut la vida a conseqüència de la Covid-19, després de 120 dies d'hospitalització a l'Hospital la Princesa de Madrid.

Va ser Francisco, el seu fill, el que va anunciar la seva mort a Twitter, dedicant-li unes paraules que ens han emocionat a tots. «Al meu pare, Javier, li feia il·lusió sortir al Telediario entre aplaudiments en el dia de la seva alta a l'UCI per coronavirus. Dijous ens va deixar després de 120 dies de lluita fins al final. Fins sempre, pare», escrivia el seu fill.

«Ens faltarà vida per trobar-te a faltar. Aquí tens el meu aplaudiment», concloïa. Juntament amb aquest emotiu text, podem veure una fotografia de Javier Izuzquiza somrient, amb el seu fill i la seva dona.

El fill de Javier, Francisco, s'ha dedicat a elaborar alguns podcasts, explicant com va ser l'ingrés del seu pare des que se li va detectar coronavirus al mes de març. En aquests podcasts, que han assolit milers de visites, també podem escoltar l'experiència de Francisco i els seus familiars durant aquests mesos. Els ingressos de les gravacions s'han destinat a la Creu Roja.

El missatge s'ha tornat viral

El 'tuit' de Francisco Izuzquiza ha commocionat Twitter i s'ha tornat viral. Té més de 18.800 'likes' i així 2.000 'retweets' i comentaris. Entre aquests comentaris, podem llegir multitud de mostres d'afecte i suport davant aquesta situació tan difícil que està vivint la família.

«Estimat Francesc, acabo de llegir-te, acabo d'escoltar els 5 capítols del teu podcast i has aconseguit que us senti molt a prop. Com si fóssiu la meva família. Sento de tot cor la pèrdua del teu pare. Gràcies per haver-ho fet etern amb la teva veu», comentava un usuari. Entre els comentaris, podem llegir algunes paraules de suport de personatges coneguts, com Dani Rovira.

Es tracta d'una història que moltes persones seguien, i no han dubtat a enviar un etern aplaudiment virtual en honor a Javier. Des d'aquí, també li enviem el nostre.


Comentaris

envia el comentari