Ambulància

Mor una parella de 21 anys en un terrible accident a Alacant

Els joves viatjaven amb moto quan van tenir l'accident

Dissabte passat van perdre la vida en un accident de moto una parella de joves. Va passar a Alacant, a l'avinguda de la Vila Joiosa, més coneguda com la carretera de La Cantera, on la velocitat màxima de la via és de 50 quilòmetres per hora.

Els joves, un noi i una noia, tots dos de 21 anys, anaven amb una motocicleta quan van xocar contra un fanal i van morir. Així ho van confirmar des de l'Ajuntament d'Alacant. El tràgic succés va tenir lloc aproximadament a les 15.15 h. Ara, la Unitat d'Atestats de la Policia Local s'està encarregant del cas

Els joves van perdre el control de la moto i van impactar contra un fanal

La parella estava transitant la carretera que uneix el centre urbà amb la platja de l'Albufereta. Tot i això, es desconeix la causa per la qual els nois van perdre el control del vehicle. Precisament, el descontrol de la moto va provocar que acabessin xocant contra un fanal.

Avinguda de la Vila Joiosa o de la Cantera a Alacant
La carretera de La Cantera, el lloc dels fets | Google

Al lloc dels fets van acudir set patrulles de la Policia Local. Els agents van ser els encarregats de tallar el trànsit i redirigir-lo, a més de tallar les entrades a l'avinguda on va passar la tragèdia. La Policia va facilitar a dues unitats SAMU i a un Suport Vital Bàsic arribar al més aviat possible al lloc de l'accident. Tanmateix, i per desgràcia, res van poder fer els professionals per salvar la vida de les dues persones.

Passades més de dues hores després de l'accident dels joves, la Policia Local va restablir el trànsit per la carretera de la Cantera, cap a les 17.50 h.

Un altre motorista mort els darrers dies

El cas d'aquesta parella, malauradament, no ha estat l'únic a la província d'Alacant. El 19 de gener un altre motorista va perdre la vida després de patir un accident. El succés va tenir lloc a la ciutat de Pego, ubicada al nord-est de la província d'Alacant. L'home tenia 41 anys quan va morir. Al lloc dels fets s'hi va presenciar una ambulància SVB amb el metge d'Atenció Primària. Quan van arribar al lloc de l'accident, no van poder fer res per l'home i només en van certificar la mort.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp