Imatge de Dani Badia als estudis de Catalunya Ràdio a Lleida

Dol a la ràdio catalana: mor massa jove el periodista lleidatà Dani Badia

Les xarxes socials s'han omplert de paraules de record i condol al periodista de la redacció de Catalunya Ràdio a Lleida

La ràdio catalana està de dol després de mort aquest diumenge del periodista lleidatà Dani Badia. Vinculat des de fa molts anys a l'esport de la capital del Segrià, treballava a la redacció de Catalunya Ràdio a Lleida, seguint l'actualitat esportiva del municipi. En aquest sentit, Badia va compartir micròfon durant molts anys amb Josep Maria Perellò, mort també fa poques setmanes.

El traspàs de Badia l'ha anunciat Catalunya Ràdio a través de les xarxes socials de l'emissora de la capital de la Terra Ferma, mentre que els seus companys del 'Tot gira', el programa esportiu de la ràdio pública catalana, l'han recordat amb l'emissió de diversos talls de veu, recordant la seva trajectòria davant els micròfons.

En aquest sentit, després de fer-se pública la notícia, les xarxes socials s'han omplert de mostres de condol de companys de professió, oients i persones vinculades a l'esport, que han destacat el seu tarannà i la seva qualitat humana. El Lleida Esportiu, el Força Lleida i altres clubs de la capital lleidatana han tingut paraules de record per Dani Badia.

Apassionat de la UE Lleida i del Lleida Esportiu

Dani Badia va ser un apassionat del futbol de la capital del Segrià, primer de la Unió Esportiva Lleida i, posteriorment, del seu successor, el Lleida Esportiu. El periodista estava casat i tenia un fill i el seu darrer projecte va ser l'impuls del nou museu del Lleida.

Precisament, fa unes setmanes, la directiva, els jugadors i el cos tècnic del Lleida Esportiu van fer arribar el seu suport al periodista lleidatà, amb una samarreta signada i un emotiu escrit.