Alberto Petengui (Hugo de Veró) en Canal Sur Radio

Mor el periodista de ràdio Alberto Petengui a l'estudi de Canal Sur

Els treballadors de Canal Sur Radio estan commocionats amb la tràgica mort del periodista Alberto Petengui

Avui, divendres 15 d'octubre, el periodista Albert Petengui ha mort a causa d'un infart. El succés ha tingut lloc a la redacció del programa on treballava de Canal Sur Radio. La notícia ha arribat a les 10:30 hores del matí a través del perfil de Twitter de l'emissora.

Els detalls que envolten el succés poden accentuar, notablement, l'impacte que es genera. Així i tot, la informació d'una mort sempre és un fet molt tràgic que deixa desbastats l'entorn més proper de la víctima.

Fa poques hores, una notícia ha commocionat tot el món del periodisme nacional. La mort d'un dels periodistes ha tingut lloc als estudis de ràdio del mitjà meridional i ha generat un gran impacte entre els presents.

Alberto Petengui ha mort als estudis de Canal Sur

Canal Sur Radio ha viscut aquest matí un succés tràgic que ha sembrat la tristesa entre els seus murs. El dia ha començat com un dia qualsevol, però els fets han enterbolit l'ambient.

La notícia ha arribat als mitjans a través de les xarxes socials, on l'equip del mitjà radiofònic donava un últim adeu al seu company. Alberto Petengui, «Peti» per als amics, ha mort al mig de l'estudi davant la mirada atenta de tots els presents.

La causa de la tràgica pèrdua ha estat un infart de miocardi fulminant, que ha eliminat qualsevol possibilitat de reanimació. Durant les primeres hores, no s'ha conegut cap detall al respecte, però la notícia ha estat confirmada a través del canal assenyalat.

El comunicador era molt estimat pels seus companys de treball i pels oients, que no han dubtat a mostrar el seu condol. La piulada adjunta una imatge seva i un missatge emotiu que evidencia el sentiment de l'equip. 

«Ha mort el nostre company Hugo de Veró», començaven. «Un dels col·laboradors històrics i més entranyables de la nostra ràdio». Han acabat amb un missatge de condol als familiars i amics.

Més companys han volgut aprofitar l'oportunitat per llançar altres missatges a Twitter. Així s'ha confirmat que ha perdut la vida mentre treballava en la seva estimada ràdio, envoltat dels seus. A més, han deixat clara la sensació de tota la plantilla i han mostrat la seva desolació davant la pèrdua. 

Per la seva banda, la periodista Isabel Cabrera, directora adjunta de Canal Sur Radio i Televisión, també ha ofert unes paraules. «Que dur és iniciar un dia nou quan perdem un company» ha afirmat.

Carlos Herrera també s'ha volgut acomiadar del seu gran amic a través de la seva intervenció al programa a la 'Cope'. «Avui lamento la mort d'un company, a qui reconec que he admirat i he estimat molt»,  ha dit amb la veu trencada.

A més, ha assegurat que agraeix haver après del gran talent que ha tingut sempre. «Talent permanent, ràpid, ferotge com un nervi inacabat en cadascuna de les coses que feia».

Les xarxes socials s'han inundat de missatges de commoció i tristesa davant la mort d'Alberto Petengui. Tothom està molt impactat per les circumstàncies en què s'ha donat el succés i l'impacte que ha tingut.

Sens dubte, una notícia tràgica que ha castigat el món del periodisme i el mitjà meridional en particular. Des d'aquí enviem tot el nostre suport a la família i amics de la víctima.