Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lluís Palahí, productor d'esports de TV3

Mor Lluís Palahí, productor d'esports de TV3

En els últims anys havia estat productor del programa Onze, d'Esport 3
Lluís Palahí, productor d'esports de TV3
Mor als 61 anys Lluís Palahí, productor d'Esports de TV3 | CCMA

Lluís Palahí, productor d'esports a TV3, ha mort aquest passat dilluns als 61 anys. Així ho ha informat la mateixa Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, qui ha apuntat a la gran trajectòria de Palahí a TV3, ja que hi treballava des de gairebé els inicis, l'any 1983.

Palahí va estar durant 11 anys retransmetent la Fórmula 1, i en els últims anys havia estat productor del programa Onze, d'Esport 3. Per això mateix, en el programa d'ahir es van voler acomiadar del seu company fent-li un petit homenatge en forma de vídeo i assegurant que «havia estat un dia complicat...». «Tossut, amb caràcter i amb bon cor», així l'han descrit els seus companys d'Onze, els quals han explicat que feia unes setmanes que estava malalt.

La xarxa s'ha omplert de missatges de condol

Les xarxes s'han omplert de missatges de condol aquest dimarts: «Et recordaré sempre com en aquells vint dies a Atenes: superant límits, inventant-te nous reptes, desbloquejant tots els nivells» escrivia Oriol Vidal aquest matí, recordant a Palahí. Però no és l'únic, i és que molts han definit a Lluís Palahí com a «pura història dels Esports de TV3».