Dol al món de la política: Mor massa jove la regidora Lucía Real

Ha mort als 54 anys

Lucía Real, de Endavant Jaén
Mor Lucía Real, d''Adelante Jaén', als 54 anys | Ajuntament de Jaén

La regidora d''Adelante Jaén' Lucía Real a l'Ajuntament de Jaén ha mort als 54 anys. En el seu record, l'Ajuntament de la capital ha decretat dos dies de dol oficial després de lamentar la pèrdua de la qual va ser candidata d''Adelante Jaén' en les últimes eleccions municipals.

Dos dies de dol oficial

L'alcalde, Julio Millán (PSOE), ha traslladat el seu condol per la pèrdua de l'edil en nom de l'equip de govern i de la resta de la corporació municipal tant a familiars com a amics i companys de la seva formació política. De la mateixa manera, ha anunciat que en senyal de dol s'han decretat dos dies de dol oficial amb efectes a partir de demà i la suspensió dels actes programats en aquests dies.

El regidor ha destacat el perfil personal i polític de Lucía Real. «El seu tracte sempre ha estat amable, ha exercit aquest primer any d'exercici de la política municipal des que adquirís la seva condició de regidora amb una gran vocació de servei públic i ha demostrat una gran qualitat humana. La seva pèrdua fa que avui sigui un dia molt difícil en aquest Ajuntament. Descansi en pau», ha dit l'alcalde.

Missatges de condol a les xarxes socials

«Una forta abraçada de tota la Corporació a la seva família, amics i companys. Ens vam quedar amb el seu tarannà i vocació de servei públic», assenyala el consistori en el seu compte oficial en xarxes socials. Com era d'esperar, el missatge de l'Ajuntament s'ha omplert de condol i missatges de suport per a la família de l'edil.


Comentaris

envia el comentari