Mor la directora de la UPC de Manresa, Rosa Argelaguet, als 61 anys

L'exregidora del PSC va ser una de les principals impulsores del grau d'Enginyeria de Sistemes TIC

Rosa Argelaguet, directora de la UPC Manresa
La catedràtica ha mort a l'edat dels 61 anys | UPC

La directora de l'Escola Superior d'Enginyeria de Manresa (UPC Manresa), Rosa Argelaguet, ha mort aquest dijous als 61 anys. Segons ha avançat 'Nació Manresa', Argelaguet va patir un ictus la setmana passada però no se n'ha pogut recuperar.

L'alcalde de Sallent, al Bages, Oriol Ribalta, municipi on va ser regidora del PSC durant dos mandats i mig, s'ha mostrat consternat per la notícia. Actualment, era regidora de Junts per Catalunya a l'oposició. A l'Ajuntament de Manresa també va ser regidora d'Universitats del 2003 al 2007. De la seva etapa professional, en destaca la seva expertesa en el camp de l'enginyeria de sistemes. 

Principal impulsora del grau en Enginyeria de Sistemes TIC

Argelaguet era Directora del Departament de Disseny i Programació de Sistemes Electrònics des de l'any 2010 i també va ser una de les principals impulsores del grau en Enginyeria de Sistemes TIC, un grau amb característiques úniques a l'Estat. Per aquest motiu va arribar a ser guardonada pel Consell Social de la UPC amb el 17è Premi a la Qualitat en la Docència Universitària.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari