Mor als 31 anys el triatleta Felipe Manente mentre entrenava

L'atleta va patir un atac de cor mentre entrenava

Felipe Manente en una imatge d'arxiu corrent
Felipe Manente va perdre la vida mentre entrenava | Instagram

Trista notícia amb la qual ens hem despertat avui. Felipe Manente, de 31 anys i un dels principals triatletes brasilers de mitjana i llarga distància, va morir aquest dimarts 8 de setembre mentre entrenava. El succés va tenir lloc mentre Felipe entrenava en la piscina del Club Dotze d'Agost, a Florianópolis.

Segons informacions publicades al seu país natal, el Brasil, Manente va sofrir una aturada cardíaca mentre nedava, va ser tret de la piscina i va aconseguir recuperar-se. Malgrat això, pocs minuts després va sofrir una segona aturada cardíaca de la qual ja no va poder recuperar-se. Quan va aparèixer el personal mèdic, ja no es va poder fer res per salvar la seva vida.

«A la família i amics, l'equip del Club 12 els desitja les més sinceres condolences»

«Amb gran pesar informem sobre la mort de l’estimat atleta Felipe Manente», va escriure poc després el club des del seu perfil professional a 'Instagram'. «Manente ens va deixar d'hora, amb només 31 anys i se’n va anar fent el que més li agradava, entrenar. A tota la família i amics, tot l'equip del Club 12 els desitja les més sinceres condolences».

Des que va fer la seva primera aparició el 2012 en mitjana distància, Manente era habitual del circuit ITU i de la franquícia, en la qual va aconseguir els seus millors llocs al Brasil: cinquè en Punta de l'Est i Florianópolis, era normal veure’l en el TOP10 de totes les proves en les quals participava el triatleta.

En 2015 va ser el tercer millor triatleta brasiler en el Campionat nacional de llarga distància. En 2014 es va fer amb la segona posició. A part del seu treball com a triatleta professional, Felipe Manente era organitzador d'una prova de llarga distància, Fodaxman, que enguany tenia prevista la seva celebració el mes de desembre.


Comentaris

envia el comentari